Prosinac u Supernova centru

DOŽIVITE BLAGDANSKU ČAROLIJU CENTRA SUPERNOVA!

Dočekajmo Božić u bajkovitom blagdanskom ugođaju i uz pregršt iznenađenja za malene i velike posjetitelje.

Najpopularniji poklon ovih blagdana

Bliže se blagdani i zasigurno već razmišljate što pokloniti obitelji i prijateljima. Čak i ako ste neodlučni, Supernova rješava sve vaše probleme – kupovinom Supernova poklon-kartice obradovat ćete i one najzahtjevnije. Kupovinu kartice obavite u samom centru ili online, a voljenima ovih blagdana priuštite shopping iz snova.

Koliko je samo lijepih trenutaka pred nama! Ukrašen grad, blagdanski ugođaj u domovima i Božić pred vratima, a dio blagdanske tradicije svakako je i kupovina poklona. Kako biste bili sigurni da odabirom poklona nećete pogriješiti i nikoga izostaviti, bližnjima poklonite ono što će ih sigurno razveseliti – nezaboravan shopping dan sa Supernova poklon-karticom.

Ovoga Božića sasvim posebno darivanje

Supernova vilenjaci pomažu

Darujemo 30.000 kuna!

Supernova ove godine ima jedno sasvim posebno darivanje! Ovih blagdana u pomoć nam stižu Supernova vilenjaci

Tko su oni? Ni manje ni više, ove godine u ulogu Supernova vilenjaka upadate upravo vi! Kako? Na vama je da dođete do Supernova centara u kojima se nalaze infopultovi, pronađite naš blagdanski poštanski sandućić i ubacite svoje pismo dobrih želja. Želimo da ove godine vašom dobrotom i lijepim željama za one kojima je to najpotrebnije, omogućite kupovinu uz Supernova poklon-kartice u iznosima po 1.000 kuna. Sve do Božića, točnije, svakog vikenda dijelimo po 10 Supernova poklon-kartica u iznosima po 1.000 kuna onima koji svojim pismima osvoje naša srca diljem Hrvatske. 

Čak 30.000 kuna dijelimo onima, za koje upravo vi smatrate da trebaju barem maleni odmak od briga i problema te da se malo osmijehnu uz bezbrižnu kupovinu. 

Dijelimo ljubav u Supernova centru Zagreb Buzin

Ovih blagdana u malo drugačijem aranžmanu dijelimo pravi božićni ugođaj uz male slatke Supernova trenutke. Uz zvukove poznatih božićnih melodija, svakog vikenda od 10 do 13 sati imamo malo veselo društvo koje će vam zasigurno izmamiti osmijeh na lice. 

  • U subotu, 5.12. slatkiše vam donose veseli Snješko, Božićna Jelka, Sob, Medenjak i Polarni medo u pratnji vilenjaka.
  • U nedjelju, 6.12. dolazi nam Sveti Nikola s veeeelikom vrećom punom darova. Društvo će mu praviti anđeo s posebnim moćima prepoznavanja dobrih i onih manje dobrih osoba. Ako ste među onima koji nisu bili dobri ove godine, možda se pojavi Krampus. 
  • U subotu, 12.12. Baka Mraz će nas počastiti finim božićnim keksićima uz veselu glazbu uživo.
  • Subota, 19.12. stiže ni manje, ni više nego Djed Mraz s Bakom Mraz i vilenjacima te donosi hrpu super poklona za najmlađe.
  • Nedjelja, 20.12. rezervirana je društvo sa Sjevernog pola! Nikad kraja super poklonima koje ne smijete propustiti. 

Podijelite s nama ljubav ovog Božića.