Ljetna sniženja

Ostvarite uštede uz fantastične ljetne popuste!

Ljetna sniženja donose vam ogromne uštede!

Sezona godišnjih odmora i ljetnih izlazaka tek je pred nama, a trgovine centra Supernova Zagreb Buzin već vam donose fantastične popuste. Ne propustite iskoristiti od 30% pa sve do 70% popusta na omiljene ljetne artikle.

Najpopularnije high street komade sada pronađite po odličnim cijenama. Lepršave haljine, majice šarenih dezena i modernih natpisa, lagane hlače u kombinaciji s modernim sandalama ili natikačama garantiraju vam najmodernije ljetne stylinge. Omiljeni komadi čekaju vas na vrtoglavom popustu. Ne propustite ih kombinirati s neizostavnim ljetnim modnim dodacima i zabljesnite na ljetnom partyju uz more ili u šetnji gradom za vrućih ljetnih dana.

Ako se tek spremate za odlazak na more, na sniženju potražite i trendi kupaće kostime, ručnike i torbe za plažu. Osim na ljetne kolekcije, odlični popusti čekaju vas i na brojnu kozmetiku koja je ljeti nezaobilazan sadržaj kozmetičkih torbica.

Sezonska sniženja odlična su prilika za kupovinu komada tehnike koji su vam već neko vrijeme potrebni, ali i za dugo čekani make over doma, vrta ili terase.

Ne propustite priliku za idealan ljetni shopping – vidimo se u Buzinu, na samom južnom ulazu u Zagreb. Garantiramo vam jednostavan pristup, odličnu ponudu i fantastične cijene.