Otkrij ljetne rasprodaje.

Iskoristi najbolje popuste i ponude.

Ljetni popusti su najslađi

Ljetna sniženja donose vam ogromne uštede! Sezona godišnjih odmora i ljetnih izlazaka tek je pred nama, a trgovine centra Supernova već vam donose fantastične popuste.

Već od 1. srpnja čeka vas od 30% pa sve do 70% popusta na omiljene ljetne artikle. Najpopularnije high street komade sada pronađite po odličnim cijenama.

Lepršave haljine, majice šarenih dezena i modernih natpisa, lagane hlače u kombinaciji s modernim sandalama ili natikačama garantiraju vam najmodernije ljetne stylinge.

Sve za plažu...

Sve za plažu...

Omiljeni komadi čekaju vas na vrtoglavom popustu.

Ne propustite ih kombinirati s neizostavnim ljetnim modnim dodacima i zabljesnite na ljetnom partyju uz more ili u šetnji gradom za vrućih ljetnih dana.

Ako se tek spremate za odlazak na more, na sniženju potražite i trendi kupaće kostime, ručnike i torbe za plažu.

Za najbolji ljetni provod

Ako se tek spremate za odlazak na more, na sniženju potražite i trendi kupaće kostime, ručnike i torbe za plažu.

Osim na ljetne kolekcije, odlični popusti čekaju vas i na brojnu kozmetiku koja je ljeti nezaobilazan sadržaj kozmetičkih torbica. Sezonska sniženja odlična su prilika za kupovinu komada tehnike koji su vam već neko vrijeme potrebni, ali i za dugo čekani make over doma, vrta ili terase.

Ne propustite priliku za idealan ljetni shopping – vidimo se. Garantiramo vam jednostavan pristup, odličnu ponudu i fantastične cijene.