Podijeli sreću s najmilijima

Čarobna blagdanska ponuda već te čeka u centru Supernova.

Uljepšaj blagdane svima

U Supernovoj volimo blagdane i vjerujemo u ljubaznost ljudi. Pozivamo te da nam malom simboličnom gestom pomogneš usrećiti što više ljudi i uljepšati im blagdane. Od 28. studenog nadalje možeš upaliti lampice na SUPER božićnom drvcu. Svaka lampica je 1 €, koji Supernova daruje obiteljima kojima je pomoć potrebna.

Donaciju ćemo uplatiti na Supernova poklon kartice i darovati ih organizacijama Mala kuća Zadar, Kuća sretnih ciglica, Utočište Sveti Nikola, Društvo naša djeca i Zagrebački humanitarci. Već prije Božiča s karticama ćemo razveseliti mnoge obitelji i omogućiti im barem malo mirnije blagdane.

Upali lampicu i usreći što više obitelji

I ovih blagdana doniramo i to uz vašu pomoć. Sve što trebate je posjetiti našu web stranicu klikom ovdje. Dođi i pomozi nam osvijetliti SUPER božićno drvce sve do vrha! Za svaku upaljenu lampicu Supernova će darovati 1 € obiteljima kojima je pomoć potrebna.

UPALI LAMPICU 
 

Najpopularniji poklon ovih blagdana

Bliže se blagdani i zasigurno već razmišljate što pokloniti obitelji i prijateljima. Čak i ako ste neodlučni, Supernova rješava sve vaše probleme – kupovinom Supernova poklon kartice obradovat ćete i one najzahtjevnije. Kupovinu kartice obavite u samom centru ili online, a voljenima ovih blagdana priuštite shopping iz snova.

Koliko je samo lijepih trenutaka pred nama! Ukrašen grad, blagdanski ugođaj u domovima i Božić pred vratima, a dio blagdanske tradicije svakako je i kupovina poklona. Kako biste bili sigurni da odabirom poklona nećete pogriješiti i nikoga izostaviti, bližnjima poklonite ono što će ih sigurno razveseliti – nezaboravan shopping dan sa Supernova poklon karticom.