Happy Dreams | Zagreb Buzin | Supernova

Koliko je san važan za zdravlje toliko je dobar madrac važan za kvalitetno spavanje. Posjetite Happy Dreams gdje ćete pronaći sve za najugodnije snove.

Happy Dreams

Radno vrijeme
Ponedjeljak Zatvoreno
Utorak Zatvoreno
Srijeda Zatvoreno
Četvrtak Zatvoreno
Petak Zatvoreno
Subota Zatvoreno
Nedjelja Zatvoreno
Adresa
Avenija Većeslava Holjevca 62
10010 Zagreb
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Dom
Adresa
Avenija Većeslava Holjevca 62
10010 Zagreb
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Dom

Kvalitetno se naspavajte uz Happy Dreams proizvode koji vas čekaju u centru Supernova Zagreb Buzin

U shopping centru Supernova Zagreb Buzin nalazi se oaza dobrog i kvalitetnog sna. Smještena na više od 150 metara kvadratnih prodajnog prostora, trgovina Happy Dreams nudi vam bogat izbor namještaja koji će uljepšati vašu spavaću sobu s posebnim naglaskom na širok asortiman vrhunskih madraca, nadmadraca, jastuka i podnica. Madraci s oprugama ili od memorijske pjene raznih dimenzija te dječji madraci, posjetitelje centra Supernova mame na odmor i relaksaciju, a istovremeno tu je i garancija vrhunske kvalitete i odličnih cijena. Kupujete li madrac, vodite računa da vaš izbor bude dugotrajan, zdrav  i funkcionalan.

Na raspolaganju vam stoji ljubazno osoblje trgovine kojemu se možete obratiti sa svim svojim upitima, a madrace i jastuke možete i isprobati te tako vidjeti koji model savršeno odgovara svim vašim potrebama. Kada birate krevet i madrac, birajte pametno i vodite računa na utjecaj kvalitetnog sna na vaše zdravlje. U Happy Dreams trgovini zasigurno ćete pronaći ležaj po svome ukusu.

Zdravo spavanje i lijepi snovi za cijelu obitelj

Happy Dreams specijalizirani je salon za prodaju madraca, nadmadraca, elastičnih podloga, kreveta i prateće opreme za potrebe zdravog i kvalitetnog spavanja. Ponuda proizvoda prilagođena je potrebama kupaca i zaštićene je robne marke.

Većina artikala proizvodi se u vlastitim proizvodnim pogonima u Hrvatskoj, prema najvišim svjetskim standardima kvalitete. Funkcionalnost, povoljne cijene i privlačan izgled glavne su karakteristike Happy Dreams asortimana.

Kako je kvalitetan san od velike važnosti, ne samo za zdravlje, već i za kvalitetu života i obavljanje dnevnih zadataka, vrlo je važno pomno odabrati dobar krevet, podnice, madrac, jastuk ali i popratan asortiman.

Kvalitetno opremite spavaću sobu za djecu ili odrasle kvalitetnim namještajem, funkcionalnim krevetom i, naravno, vrhunskim madracem. Iz bogate ponude, ovisno o vlastitim preferencijama odaberite madrac od memorijske pjene, madrac s oprugama, a posebno je impozantna i ponuda dječjih madraca različitih dimenzija.

Ljubazno osoblje trgovine stoji vam na raspolaganju za sve upite i informacije, stoga im se s potpunim povjerenjem možete obratiti za pomoć ili preporuku. Spavaća soba iz snova, za najljepše snove, na dohvat je ruke – dizajnirajte ju po svojoj želji uz idealan omjer cijene i kvalitete. S potpunim povjerenjem odaberite vrhunske artikle proizvedene po najsuvremenijim svjetskim smjernicama i vaša će spavaća soba postati oaza opuštanja i zdravlja.