Hoću knjigu | Zagreb Buzin | Supernova

U knjižari Hoću knjigu spajaju se i udružuju svjetovi iz mašte, savjeti za kvalitetniji život, dječje avanture, kriminalističke istrage i brojne druge avanture pisane za vaše trenutke opuštanja.

Hoću knjigu

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja 09:00 - 21:00
Adresa
Avenija Većeslava Holjevca 62
10010 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Ostalo
Adresa
Avenija Većeslava Holjevca 62
10010 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Ostalo

Čitanjem ulazimo u neki novi svijet, neki bolji svijet u kojem je sve moguće i u kojem nema svakodnevnih problema i stresa. Čitanjem stvaramo bolje svjetove za nas i za naše najmlađe. Pa kada krenete u kupovinu cipelica za mališane u trgovinu Ciciban u centru Supernova Zagreb Buzin, sljedeća postaja neka vam bude knjižara Hoću knjigu koja se nalazi odmah pored i u kojoj će vaše djevojčice i dječaci naučiti da snovi često postanu stvarnost. Knjige za djecu, beletristika, knjige za mlade ili stručna literatura samo su dio bogate ponude koju možete i prolistati na ugodnim foteljama u čitalačkom kutku unutar knjižare Hoću knjigu. 

Tražite li udžbenike za svoje školarce ili ste pak u potrazi za originalnim poklonom za knjiškog moljca ova predivna riznica mašte bit će vaša omiljena destinacija. Harry Potter, Jo Nesbø, Mali princ, Murakami i ostala poznata djela i pisci dio su stalne postave, a najpopularnije knjige prema kojima se snimaju serije dolaze u Hoću knjigu još vruće. Čitate li na stranim jezicima, birajte između svjetskih klasika, modernih romana ili knjiga o putovanjima, ekonomiji, filozofiji, umjetnosti ili svima omiljenim biografijama. Uz česte popuste, odličan izbor i uvijek tražene naslove, knjižara Hoću knjigu u centru Supernova Zagreb Buzin postat će vaše najdraže mjesto opuštanja. 

Knjiga kao bogatstvo iskustva

Nije potrebno posebno naglašavati koliko nam knjige mogu obogatiti život i promijeniti stavove, gledišta na neka situacije i donijeti nam potpuno nova iskustva. Čitanje je zbilja pohvalna navika, a uz napredak tehnologije knjige su nam dostupnije nego ikada. Iako postoje brojne digitalne verzije većine knjiga, onaj osjećaj držanja knjige u ruci te osjet njenog mirisa i dalje ima svoju posebnu karakteristiku. Tiskana izdanja knjiga nose nostalgičnu notu, imaju svoj šarm i predstavljaju toplinu trenutka. Upravo ljubitelji dobrog štiva, posebnih tiskanih izdanja i brojnih kolekcija, odabiru knjižaru Hoću knjigu kao svoje omiljeno odredište za pronalaskom najnovijeg naslova. U knjižari Hoću knjigu spajaju se i udružuju svjetovi iz mašte, savjeti za kvalitetniji život, dječje avanture, kriminalističke istrage i brojne druge avanture pisane za vaše trenutke opuštanja.

Hoću knjigu je popularni lanac knjižara koji u svojoj ponudi ima najveći i najbolji izbor iz bogatog svijeta knjiga i papirničkog asortimana. Svi knjigoljupci mogu uživati u sjajnom izboru brojnih naslova, pisaćeg pribora, igračaka, udžbenika, darovnog programa i brojnih drugih zanimljivih artikala. Među knjigama očekuju vas brojni svjetski naslovi, domaći autori i najpopularniji žanrovi uz odlične cijene. U knjižari Hoću knjigu možete pronaći i odjel multimedije koji vam nudi sjajan izbor iz svijeta glazbe, filma, gadgeta, ulaznica za koncerte i slično.

Novosti
Otvorenje!
Nova knjižara je otvorena
25. veljače 2021.

Dragi naši, u našem centru od danas možete pronaći novu knjižaru Hoću knjigu koja će vas oduševiti izborom raznih naslova što domaće, što svjetske književnosti. Vrijeme je da pronađete najdraži naslov za nadolazeće dane.