Mobia | Zagreb Buzin | Supernova

Kvalitetne maskice, folije i druga zaštitna oprema čuvat će vaš mobitel od brojnih oštećenja i tako mu produljiti vijek trajanja.

Mobia

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja 09:00 - 21:00
Adresa
Avenija Većeslava Holjevca 62
10010 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Web stranica
Kategorije
Tehnika
Adresa
Avenija Većeslava Holjevca 62
10010 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Web stranica
Kategorije
Tehnika

Mobia oprema za vaše pametne uređaje u centru Supernova Buzin

Ne možete se odvojiti od mobitela niti sekundu, a pomisao da će pasti i oštetiti ekran vam je najveća katastrofa,  masku koja će ga štiti od grebanja, udaraca i vremenskih uvjeta pronađite u trgovini Mobia u centru Supernova Buzin. Smještena u blizini cvjećarne te nasuprot trgovine Orsay, Mobia ima sve što vam treba za sigurnost vašeg mobitela. 

Osim što ćete svoj Samsung, iPhone ili Huawei zaštititi najmodernijim maskama na tržištu, oni će i zablistati novim zaštitama za ekran, ukrasnim torbicama i maskicama svjetski popularnih brendova. Neka vaš mobitel nosi adidas, Guess, Ferrari, Karl Lagerfeld, Disney ili Star Wars kombinaciju koja ide uz vaš stil.

Zaštitite i svoj tablet odličnim dodacima, punjačima, vodootpornim maskicama i zaštitnim folijama. Ako se ne možete odlučiti čime opremiti svog mobilnog ljubimca, stručno i ljubazno osoblje u tome će vam pomoći. Želite li garanciju kvalitetu za svoj mobitel ili tablet, s povjerenjem se obratite trgovini Mobia u centru Supernova Buzin.

Bogata ponuda planetarno popularnih maski poznatih svjetskih brendova

Kada kupimo novi mobitel, želimo ga što dulje održati novim. Kaljeno staklo za ekran, vodootporna maskica, zaštitna folija, torbica - kupit ćemo sve što je na tržištu kako bi naš omiljeni pomagač preživio padove ili ogrebotine. Odličnu zaštitu, ali i ukrasnu maskicu za svog mobilnog ljubimca pronađite u trgovini Mobia čija je glavna specijalnost prodaja dodataka za smartphone uređaje ili tablete. Nude garanciju, kvalitetu i najveći izbor dodataka za vaše pametne telefone. 

Mobia u svojoj bogatoj ponudi nudi planetarno popularne maske poznatih svjetskih brendova poput Ferrari, Mercedes-Benz, BMW, Guess, Disney ili Karl Lagerfeld čiji su i ekskluzivni zastupnici i distributeri. Svoju ponudu svakodnevno nadopunjuju pa tako uvijek možete naći novu zaštitnu masku za vaš iPhone, Samsung, Huawei, Xiaomi ili Honor mobilni telefon.

Zaštite svoj telefon od mogućih oštećenja uz kaljeno staklo koje štiti ekran u slučaju pada ili uz zaštitnu foliju koja sprječava grebanje ekrana.

Punjač koji će vam stajati u automobili ili u torbi kao rezerva za dane kada imate posla preko glave, pronađite u trgovini Mobia koja uz maskice za mobitel nudi i kablove te ostale dodatke. Ljubazno i uvijek dostupno osoblje na usluzi vam je prilikom odabira najboljeg dodatka za vaš omiljeni mobitel te će vam pomoći riješiti nedoumicu vezanu za vaš mobitel.