Kreirajte svježe, poletne i mladenačke outfite uz Tally Weijl kolekcije odjeće i modnih dodataka.

Tally Weijl

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja 09:00 - 21:00
Adresa
Avenija Većeslava Holjevca 62
10010 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Kategorije
Moda
Adresa
Avenija Većeslava Holjevca 62
10010 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Kategorije
Moda

U centru Supernova Buzin potražite Tally Weijl i kreirajte najzanimljivije modne kombinacije

U retail parku Supernova Buzin krije se prava modna oaza koju obožavaju sve ljubiteljice mladenačkog i modernog stila. Uživate li u modnom skladanju po uzoru na svjetske modne blogerice i mlade Instagram zvijezde zasigurno ste u svakodnevnoj potrazi za inspiracijom i idealnim modnim komadima. Uplovite u pravu modnu avanturu i uživajte u bogatoj ponudi hlača, suknji, haljina, kombinezona, vesti, majica i jakni kao i u fantastičnom izboru modnih dodataka uz koje styling zasigurno neće ostati nedorečen i nezapažen.

Kombinirajte popularne boje, materijale i uzorke – razigrajte proljeće i ljeto cvjetnim lepršavim komadima, slojevitim kreacijama začinite jesen i zimu, a za proslave i večernje izlaske hrabro odaberite  svjetlucave i nešto izazovnije komade koji plijene pažnju. Romantičan ili boho stil, klasične linije i krojevi, atraktivna modna izdanja ili sportska elegancija – ukusi i prilike su razne, a za sve je pravi modni odgovor ponuda trgovine Tally Weijl koja vam iz sezone u sezonu nudi savršene kolekcije po povoljnim cijenama.

Modni trendovi od najboljih materijala za mlade trendsetterice i iskonske ljubitelje mode

Zavidna priča o uspjehu brenda Tally Weijl počela je davne 1984. godine kada je u srcu Švicarske započela prva prodaja jedinstvenog dizajna Tally Elfassi – Weijl dizajnera. Posao je krenuo uz zajedničku suradnju poslovnih partnera koji su marljivo radili da bi stvorili ovaj poznati brend. Prateći neke od najvećih svjetskih trendova Tally Weijl je ubrzo počeo rasti i razvijati se diljem matične zemlje, a kasnije i šire.

Uz slogan „Just in time“ i brzom isporukom odjeće koju su tražili brojni klijenti, Tally Weijl postao je uspješan sudionik modnog tržišta. Osvajanja novih tržišta započela su ekspanzijom u 1997. godini kada su otvorene velike trgovine u Njemačkoj i Poljskoj.

Danas je Tally Weijl zastupljen diljem svijeta čime je postao pravi globalni igrač u modnoj industriji s više od 900 trgovina u više od 39 država. Svojim prepoznatljivim kolekcijama i odličnim cijenama, Tally Weijl predstavlja posljednje modne trendove od najboljih materijala za mlade trendsetterice i iskonske ljubitelje mode.

Svoj savršen outfit pronaći ćete u sjajnoj ponudi asortimana odjeće, obuće, nakita i modnih dodataka za kompletan izgled od glave do pete. Specifičnosti su i godišnja izdanja posebnih kolekcija pod nazivom Limited Edition koja donosi najnovije raznolikosti iz svijeta mode. Pronađite inspiraciju uz sjajne kolekcije koje dolaze nekoliko puta godišnje, a tijekom sniženja možete očekivati konkurentne cijene koje će vam donijeti brojne uštede.