Watch Centar | Zagreb Buzin | Supernova

Watch Centar

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja 09:00 - 21:00
Adresa
Avenija Većeslava Holjevca 62
10010 Zagreb
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Modni dodaci i nakit
Adresa
Avenija Većeslava Holjevca 62
10010 Zagreb
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Modni dodaci i nakit

Satovi i nakit u trgovini Watch Centar u centru Supernova Zagreb Buzin

Poželite li pronaći predivan modni dodatak koji će razveseliti svaku osobu, pravo mjesto za vas je shopping centar Supernova Zagreb Buzin na kojem je smješten štand Watch Centra. Prekoputa Intersapara nalazi se pravo malo bogatstvo prekrasnih Guess, Nautica, Swatch, Timex, Police, Rosefield te Casio i Fossil modela muških i ženskih satova. Prepoznatljivi šareni satovi, ukrašeni popularnim likovima iz dječjih crtića najbolji su poklon za mališane koji tek uče točno vrijeme.

Osim ručnih satova, ponuda Watch Centra uključuje i modni nakit poput narukvica, naušnica, ogrlica i prstena koji neće previše opteretiti vaš kućni proračun. Ljubazno osoblje pomoći će vam u preporuci savršenog modela baš za vaš zglob ili uputiti koji je satni mehanizam najbolji poklon za rođendane, krizme, prve pričesti i ostale prigode. Također, na jednom ćete mjestu moći zamijeniti bateriju na vašem satu, kao i napraviti servis ako vam sat kasni ili mu ne radi mehanizam. Zaljubite se u sat koji će pokazati vašu osobnost i karakter, a pronađite ga u Watch Centru.

Najbolji i najširi izbor satova i modnog nakita na jednom mjestu

Watch Centar osnovan je 1993. godine i danas je vodeći hrvatski uvoznik i distributer svjetski poznatih brandova modnih satova i nakita. Kvalitetu garantiraju dugogodišnje iskustvo i postojanost na tržištu, a najpoznatiji brendovi satova i modnog nakita dostupni su u 18 prodajnih prostora te na više od 50 lokacija diljem Hrvatske. Analogni ili digitalni, muški ili unisex, satovi su prestali biti samo uređaji za pokazivanje točnog vremena. Postali su savršeni modni dodaci kojim ostavljamo dojam i pokazujemo stil i osobnost.

Bogata ponuda ženskih satova uključuje modele najboljih modnih brendova u različitim stilovima, oblicima i bojama. Birajte između modernog dizajna Guess satova, zaigranih modela Swatch satova, šarenih Timex satova, elegantnih Pierre Lannier satova ili luksuznih GC satova. Želite li počastiti sebe ili dragoj vam osobi pokloniti jedinstveni poklon, na pravome ste mjestu.  U širokom asortimanu muških satova, svaki će muškarac moći izabrati idealan model ručnog sata koji će pokazivati njegov karakter.

Nautica satovi pokazuju avanturistički duh, Guess eleganciju, a birati možete i između urbanih Swatch satova, legendarnih Timex satova ili masivnih TW Steel satova. Izdržljivi dječji satovi s motivima omiljenih dječjih likova idealan su poklon za vaše mališane koji će zahvaljujući preglednim brojkama za sate i minute s lakoćom naučiti točno vrijeme. Senzualnost i ženstvenost ono je što krasi modni nakit Watch centra,a na izboru su vam cijenom pristupačne ogrlice, naušnice, prstenje i narukvice. Vrhunska usluga Watch centra uključuje i tim stručnjaka i urara koji će vam sa zadovoljstvom promijeniti bateriju ili napraviti servis satova i nakita.