C&A moda žene djeca Zagreb

Posjetite C&A i uživajte u bogatom asortimanu ženskih, muških i dječjih modnih linija za sve prigode.

C&A moda žene djeca Zagreb

C&A

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Avenija Većeslava Holjevca 62
10010 Zagreb
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Moda Djeca
Adresa
Avenija Većeslava Holjevca 62
10010 Zagreb
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Moda Djeca

Najnoviji trendovi čekaju vas u trgovini C&A centra Supernova Buzin

Trgovina C&A prostire se na više od 1.400 kvadratnih metara u shopping parku Supernova Buzin zbog čega je i jedna od najvećih trgovina u sklopu centra Supernova. U širokoj ponudi velikog broja C&A brendova pronaći će se za svakoga po nešto, od najmlađih uzrasta pa sve do odraslih. Tu su dječji asortimani i kolekcije s bogatom ponudom dječjih bodija, čarapa, baby setova, dekica, pidžama,udobne obuće, cipela, modnih dodataka, jakni, dječje opreme i sve što vašim najmlađima treba. Za djecu školarce do 14 godina, djevojčice i dječake, pronađite izvrstan izbor modernih kolekcija odjeće, obuće i modnih dodataka.

Odrasli na izbor imaju već dobro poznate C&A brendove s kolekcijskim brojevima od najmanjeg XS pa sve do 4XL veličina. Za muškarce tu je i ponuda odijela za prigodne večere, poslovne sastanke, vjenčanja ili neku drugu prigodu. Žene će za sebe zasigurno pronaći odličan izbor odjeće, donjeg rublja, pidžama, sakoa, odijela, jeans klasika, kaputa, modnih dodataka poput šalova, torbi, cipela, sunčanih naočala i slično. C&A kolekcije prilagođene su životima kupaca, a pogodnostima i akcijama omogućavaju vam povoljnu kupnju.

Nove sezonske kolekcije za cijelu obitelj

Modne priče poznate svjetske kompanije C&A uvijek prednjače zbog svojih inovativnih koncepata, drugačijih modnih ponuda i kolekcija te iznimno povoljnih cijena. Moderan stil za cijelu obitelj omogućuje vam da svoj ormar upotpunite najnovijim modnim trendovima iz kolekcija muške, ženske i dječje odjeće, obuće i modnih dodataka.

Svoju dugoročnost C&A duguje obiteljskim vrijednostima jer je sama kompanija nastala kroz obiteljski posao koji je danas zastupljen diljem svijeta. C&A kolekcije nadahnute su bogatstvom, ljepotom i energijom svakodnevnog života, a C&A iz godine u godinu bilježi uspješne poslovne rezultate o čemu svjedoče brojni popularni brendovi za djecu i odrasle unutar same kompanije.

Baby Club omogućava djeci da odrastaju uz ugodnu pamučnu odjeću koja im daje poseban šarm – od novorođenčadi do male djece. Palomino odjeća dizajnirana je za djecu od šeste do desete godine, a cilj je pomoći djeci u pronalaženju vlastitog stila zahvaljujući velikom izboru.

Here & there je odjeća individualnosti koja nudi najnoviju modu pristupačnu za djecu od sedam do 14 godina uz dah individualnosti. Clock house daje prednost mladima pri istraživanju novih stvari, otkrivanju novih mjesta za dobar provod s prijateljima.

Rodeo Sport je marka sportske odjeće sa stilom koja ispunjava zahtjeve stila i udobnosti za plažu, teretanu ili za dom. Canda kolekcije pružaju kvalitetu aktivnim muškarcima i ženama te im olakšava obnavljanje klasične i svakodnevne garderobe bilo da je riječ o poslu ili svakodnevnim aktivnostima. Za neovisne i snažne žene tu je Yessica koja donosi mladenački duh moderne žene.

Istinska klasika nalazi se u kolekcijama Your Sixth Sense zahvaljujući klasičnim linijama, kroju i tkaninama koje laskaju svakoj ženi. Moderan muškarac naći će nešto po svojoj mjeri u kolekcijama pod imenom Angelo Litrico, a Westbury muška odjeća ispunit će najviše modne standarde i prefinjenost za formalne i posebne prilike.