Super subota shopping pogodnosti
SUPERNOVA ZAGREB BUZIN

Super Subota

Mnogima je subota omiljen dan za shopping, ali posjetitelji shopping centra Supernova Zagreb Buzin znaju da je druga subota u mjesecu Super subota te je posebnija od drugih.

Svakog mjeseca povodom Super subote naši brojni zakupci pripremaju odlične popuste i pogodnosti. Smješten na samom južnom ulazu u grad, shopping centar Supernova Zagreb Buzin zbog svoje je lake dostupnosti izvrstan centar za odličan obiteljski shopping koji je još bolji kada trgovine pripremaju lude popuste. Oprema za dom ili sport, muška ženska i dječja moda, obuća i modni dodaci te ostali bogati asortiman naših trgovina čeka vas uz posebne popuste. Omiljeni brendovi iz mjeseca u mjesec pripremaju vam ponude koje ne smijete propustiti. U svojim kalendarima zaokružite drugu subotu u mjesecu i rezervirajte ju za super shopping i brojne uštede. O svim popustima, akcijama  i pogodnostima koje donosi Super subota redovito vas obavještavamo putem naše web stranice i društvenih mreža, stoga nas pratite. Pripremite popise za kupovinu i vidimo se u shopping centru Supernova Zagreb Buzin na sljedećoj Super suboti.

Super Subota, 8.8.2020.
Shopping popusti Zagreb
Super Subota, 8.8.2020.

Druga subota u mjesecu rezervirana je za najbolje popuste! 
U sklopu još jedne Super subote, u  centru Supernova Zagreb Buzin očekuju vas fantastične ponude i akcije u omiljenim trgovinama.

Nakon super shoppinga savjetujemo vam da se odmorite i provedete slobodno vrijeme s prijateljima i obitelji u jednom od naših kafića i restorana. "Groznica" Super subote često donosi i super akcijske cijene na ponudu pića i hrane za sve naše posjetitelje. 

Vidimo se i ove Super subote u odličnom shoppingu! 

*Popusti i akcije u sklopu Super subote se ne zbrajaju i međusobno se isključuju. Cijene i popusti podložni su promjenama sukladno odlukama Zakupnika.

Supernova Zagreb Buzin ne odgovara za eventualne pogreške nastale u opisu ili cijenama proizvoda te pogreške prilikom tiska letka.

Listu popusta pogledajte ovdje.