McDonald's & McCafe & McDrive | Buzin | Supernova

Uživajte u omiljenim sendvičima, desertima, pićima i brojnim drugim delicijama popularnog lanca brze hrane.

McDonald's & McCafe & McDrive

McDonald's restoran
Ponedjeljak 07:00 - 01:00
Utorak 07:00 - 01:00
Srijeda 07:00 - 01:00
Četvrtak 07:00 - 01:00
Petak 07:00 - 01:00
Subota 07:00 - 01:00
Nedjelja 07:00 - 01:00
McDrive
Ponedjeljak 07:00 - 01:00
Utorak 07:00 - 01:00
Srijeda 07:00 - 01:00
Četvrtak 07:00 - 01:00
Petak 07:00 - 03:00
Subota 07:00 - 03:00
Nedjelja 07:00 - 01:00
Adresa
Avenija Većeslava Holjevca 62
10010 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Kafići i restorani Hrana
Adresa
Avenija Većeslava Holjevca 62
10010 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Kafići i restorani Hrana

Popularni fast food restoran McDonald`s pronađite u centru Supernova Buzin

McDonald's restoran otvorio je svoja vrata i u retail dijelu centra Supernova Buzin na više od 500 kvadratnih metara. Time je postao idealno mjesto za odmor od puta, ako ste na relaciji do grada Zagreba u blizini autoceste A3 kod izlaza Buzin. U novom ruhu i jedinstvenom konceptu „made for you“, McDonald's će vam omogućiti da uživate u bogatom izboru toplih i svježih burgera, hrskavim salatama i krumpirićima, mekom pecivu i siru koji se topi.

Osim klasičnog načina naručivanja na pultu uz pomoć ljubaznog osoblja, u ovom McDonald'su vas očekuje i samoposlužni kiosk za brže i jednostavnije naručivanje i plaćanje vaše narudžbe. Plaćanje se može izvršiti na kiosku uz karticu ili gotovinom na pultu. Osim bogate standardne McDonald's ponude, uživajte u novim gurmanskim sendvičima te vrhunskoj 100% Arabica McCafé kavi i slasnim kolačima u McCaféu.

Uz McDonald's aplikaciju odaberite najbolji menu uz brojne pogodnosti koje će vaše vrijeme provedeno u centru Supernova Buzin učiniti najljepšim za druženje s obitelji i prijateljima. Ako ste samo u prolazu i tražite nešto za jelo, svratite u McDrive gdje možete naručiti i ponijeti svoje jelo. Uz koncept Made for You hrana se priprema tek onda kada ju naručite tako da vas uvijek očekuje svježi izbor za ukusan obrok bilo da želite jesti dok ste u centru Supernova ili ponijeti sa sobom.

Omiljeno mjesto za uživanje u slasnim burgerima, druženju uz McCafé i kolače, obiteljske trenutke i zabavu – kad god poželite

McDonald's je najpopularniji i vodeći svjetski lanac restorana za posluživanje hrane koji je osnovan 1954. godine, a osnivač je Ray Kroc. McDonald's je u Hrvatskoj prisutan više od 20 godina, a zapošljava više od 2000 djelatnika. Danas je McDonald's omiljeno mjesto za uživanje u slasnim burgerima, druženju uz McCafé i kolače, obiteljske trenutke i zabavu – kad god poželite.

U bogatoj standardnoj ponudi možete uživati uz Mcmenu, Happy Meal, Burgere i Nuggets, razne salate, doručak, priloge i umake, popularne wrapove, deserte i voće, pića, kave i tople napitke. U svom McDonald'su možete dodatno prilagoditi menu da savršeno odgovara vašem ukusu i potrebama. Tako uz McMenu možete odabrati pommes frites ili salatu uz jedno od osvježavajućih pića poput Coca-Cole, Coca-Cole Zero, Fante, Spritea, Jamnice i drugih napitaka. U ugodnom modernom ambijentu uživajte uz super ponudu burgera: HRburger, HRburgerica, HRburgerica Veggie, Generous Jack, Big Tasty, Big Tasty Bacon, Big Mac, McChicken, Double Cheeseburger, Chicken McNuggets, Chicken McNuggets, McCountry, McWrap Crispy Chicken, McWrap Grilled Chicken, Filet-O-Fish ili Royal Cheese.

Zasladite svoj dan uz odličnu ponudu deserta: McFlurry i McSundae u brojnim kombinacijama, pita od jabuka, kornet sladoled, raznih kombinacija i okusa popularnog shakea, cool pita s preljevima, McMüsli ili neki od popularnih McDonuta. Ako pazite na prehranu i unos nutritivnih vrijednosti, McDonald's vam nudi nutritivni kalkulator u kojem možete uspješno kombinirati jela po željama ili ako imate alergijske reakcije na neki od sastojaka.

Na internetskoj stranici McDonald'sa možete izračunati koliko kalorija (kcal) unosite uz obrok ili koliko obrok ima proteina, ugljikohidrata i masti. McDonald's svoje najvjernije fanove razveseli s kuponima za povoljnije obroke kao i mogućnosti da istražite McDonald's svijet pogodnosti putem mobilne aplikacije.