Hrvatska pošta | Buzin | Supernova

Osim poštanskih usluga, Hrvatska pošta pruža vam i brojne druge praktične usluge pa brojne obaveze možete izvršiti na jednom mjestu - brzo i jednostavno.

Hrvatska pošta

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 20:00
Utorak 09:00 - 20:00
Srijeda 09:00 - 20:00
Četvrtak 09:00 - 20:00
Petak 09:00 - 20:00
Subota 09:00 - 20:00
Nedjelja Zatvoreno
Adresa
Avenija Većeslava Holjevca 62
10010 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Ostalo
Adresa
Avenija Većeslava Holjevca 62
10010 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Ostalo

Brojne dnevene obveze možete obaviti na jednom mjestu - u poslovnici Hrvatske pošte centra Supernova Buzin

Djelatnici Hrvatske pošte omogućit će vam najtočnije informacije u sklopu shopping centra Supernova Buzin na skoro 40 kvadratnih metara. Među brojnim poštanskim uslugama pronaći ćete i mogućnost korištenja financijskih usluga poput podizanja, slanja i primanja novca. Možete ugovoriti i dodatno zdravstveno osiguranje, otvoriti stambenu štednju te plaćati sve račune od kojih neke i bez naknade.

Posebna ponuda koja je novitet na hrvatskom tržištu je i usluga gledanja najboljih televizijskih programa uz EvoTV. Uz EvoTV usluge Hrvatska pošta je pokazala da stalno razvija nove oblike poslovanja, širi svoju ponudu usluga te ide u korak s najnovijim digitalnim uslugama kako bi svojim korisnicima omogućila najkvalitetnije usluge na jednom mjestu. EvoTV i usluge ePošta predstavljaju novu generaciju digitalne televizije i usluga elektroničkog poštanskog poslovanja koje su dostupne u svakom trenutku.

Na adresi Avenija Većeslava Holjevca 62, odmah pored dm - drogerie markt, možete iskoristiti mnoge mogućnosti koje vam nudi Hrvatska pošta uz dva šaltera i ljubazne zaposlenike koji vam mogu pružiti sve informacije o poštanskom poslovanju.

Brze poštanske i financijske usluge na jednom mjestu

Hrvatska pošta ima jedinstvenu prodajnu i uslužnu mrežu diljem Hrvatske i u centrima Supernova. Od svog osnutka, još od 1999. godine, Hrvatska pošta je u vlasništvu Republike Hrvatske i time je nacionalni poštanski operator Republike Hrvatske te ima vodeću poziciju na tržištu poštanskih usluga zbog čega je za svoje poslovanje osvojila niz nagrada.

Hrvatska pošta u ponudi svojih usluga ima poštanske i logističke usluge te nudi i razne financijske usluge kao i usluge maloprodaje i digitalne televizije na području cijele Hrvatske. Također, Hrvatska pošta izdaje i poštanske marke Republike Hrvatske s brojnim specifičnim i limitiranim izdanjima ovisno o tijeku važnih događanja.

Poštanske usluge uključuju prijam, usmjeravanje, prijenos i uručenje poštanskih pošiljki u unutarnjem i međunarodnom prometu. Poštanske usluge dostupne su na cijelom teritoriju Republike Hrvatske svim korisnicima pod istim uvjetima. Tako u pošti možete poslati pošiljku s plaćenim odgovorom (IBRS/CCRI pošiljke) kao i poslati ubrzanu poštu (EMS) te pošiljku s dodatnom vrijednosti kao što je usluga hpekspres, poslovni paket i e-paket.

Usluga epošta specifična je zbog toga što svojim korisnicima pruža mogućnost obavljanja niza usluga elektroničkim putem. Tako putem usluge ePošta možete primati i slati pisma, poruke i razne dokumente uključujući i račune, plaćati račune kreditnim i debitnim karticama. Prijava u servis ePošta vrlo je jednostavna i omogućava sigurno, brzo i efikasno upravljanje dokumentima.

Također, tu je i hpekspres usluga koja predstavlja brzu dostavu Hrvatske pošte diljem Hrvatske s kratkim dostavnim rokom istog ili sljedećeg radnog dana. Razne financijske usluge poput prijenosa novca, plaćanja računa, podizanja gotovine, mjenjačnice i slično, također možete sigurno i brzo obaviti u Hrvatskoj pošti.