Rebuy Stars | Buzin | Supernova

Ekskluzivno uređenje i ljubazno osoblje te brojne igre na sreću nude vam sate dobre zabave, a najsretnijima i fantastične dobitke.

Rebuy Stars

Radno vrijeme
Ponedjeljak 08:00 - 00:00
Utorak 08:00 - 00:00
Srijeda 08:00 - 00:00
Četvrtak 08:00 - 00:00
Petak 08:00 - 00:00
Subota 08:00 - 00:00
Nedjelja 08:00 - 00:00
Adresa
Avenija Većeslava Holjevca 62
10010 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Ostalo
Adresa
Avenija Većeslava Holjevca 62
10010 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Ostalo

Okušajte svoju sreću i osvojite jackpot u Rebuy Starsu u centru Supernova Buzin

Retail park Supernova Buzin može se pohvaliti najvećim automat klubom u čitavoj Hrvatskoj. Površinom od preko 4000 kvadratnih metara, Automat Klub Rebuy Stars Zagreb, mjesto je koje svim ljubiteljima igara na sreću svakodnevno nudi vrhunsku zabavu. Vrata kluba i casina posjetiteljima su otvorena svakoga dana, od 0 do 24 sata, a osim brojnih igara i aparata, igrače očekuje i neograničeno i besplatno korištenje parkinga, bar s bogatim izborom hrane te domaćih i stranih pića te prostor Cabareta u kojemu vas očekuju brojna atraktivna događanja.

Iskoristite sreću i zaigrajte po pravilima u casinu Rebuy Stars te osvojite jedan od atraktivnih jackpot iznosa bilo da je riječ o glavnom Rebuy Stars jackpotu, gold jackpotu, silver jackpotu ili bronze jackpotu. Također, u casinu Rebuy Stars vas iz mjeseca u mjesec očekuju posebne nagradne igre s vrijednim nagradama. Onima sretne ruke zagarantirani su fantastični dobici, stoga se ohrabrite i okušajte sreću u  najatraktivnijem automat klubu u gradu.

Provedite svoje vrijeme uz super zabavu na širokom izboru uređaja

Automat Klub Rebuy Stars Zagreb, ukupne je površine više od 4000 kvadratnih metara, što ga čini najvećim automat klubom u Zagrebu, ali i u cijeloj Hrvatskoj. Svojom veličinom ali i ekskluzivnim uređenjem te profesionalnim i ljubaznim osobljem, ovaj casino pruža ugodan i nesmetan boravak svim igračima te poseban doživljaj čari igara na sreću. U klubu se nalazi vise od 130 igraćih mjesta za brojne igre.

Posjetiteljima su na raspolaganju slot aparati i elektronski ruleti najpoznatijih svjetskih proizvođača: Novomatic, Atronic, Igt, Egt, Williams, Gold Club i Merkur. Za ljubitelje kladioničarskih igara, u sklopu automat kluba nalaze se i kladomati Super Sport. Kako bi igračima boravak bio što zabavniji i ugodniji, klub je opremljen caffe barom, mjenjačnicom i automatskom blagajnom.

Osim progresivnih jackpotova, svi aparati su uključeni i u "mystery 4 levels" jackpot od kojih najveći jackpot započinje iznosom od čak 500 000 kuna. Svojim igračima automat klub Rebuy Stars Zagreb osigurava neograničen besplatan parking te besplatna pića i jednostavna jela. Okušajte sreću i zaigrajte neke od najpopularnijih zabavnih igara, a provjerite i program atraktivnih događanja u prostoru automat kluba. Rebuy Stars Zagreb možete posjetiti svakoga dana od 0 do 24, a onima sretne ruke zagarantirani su odlični dobici i vrhunska zabava.