Rebuy Stars | Zagreb Buzin | Supernova

Ekskluzivno uređenje i ljubazno osoblje te brojne igre na sreću nude vam sate dobre zabave, a najsretnijima i fantastične dobitke.

Rebuy Stars

Radno vrijeme
Ponedjeljak Zatvoreno
Utorak Zatvoreno
Srijeda Zatvoreno
Četvrtak Zatvoreno
Petak Zatvoreno
Subota Zatvoreno
Nedjelja Zatvoreno
Adresa
Avenija Većeslava Holjevca 62
10010 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Ostalo
Adresa
Avenija Većeslava Holjevca 62
10010 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Ostalo

Okušajte svoju sreću i osvojite jackpot u Rebuy Starsu u centru Supernova Zagreb Buzin

Retail park Supernova Zagreb Buzin može se pohvaliti najvećim automat klubom u čitavoj Hrvatskoj. Površinom od preko 4000 kvadratnih metara, Automat Klub Rebuy Stars Zagreb, mjesto je koje svim ljubiteljima igara na sreću svakodnevno nudi vrhunsku zabavu. Vrata kluba i casina posjetiteljima su otvorena svakoga dana, od 0 do 24 sata, a osim brojnih igara i aparata, igrače očekuje i neograničeno i besplatno korištenje parkinga, bar s bogatim izborom hrane te domaćih i stranih pića te prostor Cabareta u kojemu vas očekuju brojna atraktivna događanja.

Iskoristite sreću i zaigrajte po pravilima u casinu Rebuy Stars te osvojite jedan od atraktivnih jackpot iznosa bilo da je riječ o glavnom Rebuy Stars jackpotu, gold jackpotu, silver jackpotu ili bronze jackpotu. Također, u casinu Rebuy Stars vas iz mjeseca u mjesec očekuju posebne nagradne igre s vrijednim nagradama. Onima sretne ruke zagarantirani su fantastični dobici, stoga se ohrabrite i okušajte sreću u  najatraktivnijem automat klubu u gradu.

Provedite svoje vrijeme uz super zabavu na širokom izboru uređaja

Automat Klub Rebuy Stars Zagreb, ukupne je površine više od 4000 kvadratnih metara, što ga čini najvećim automat klubom u Zagrebu, ali i u cijeloj Hrvatskoj. Svojom veličinom ali i ekskluzivnim uređenjem te profesionalnim i ljubaznim osobljem, ovaj casino pruža ugodan i nesmetan boravak svim igračima te poseban doživljaj čari igara na sreću. U klubu se nalazi vise od 130 igraćih mjesta za brojne igre.

Posjetiteljima su na raspolaganju slot aparati i elektronski ruleti najpoznatijih svjetskih proizvođača: Novomatic, Atronic, Igt, Egt, Williams, Gold Club i Merkur. Za ljubitelje kladioničarskih igara, u sklopu automat kluba nalaze se i kladomati Super Sport. Kako bi igračima boravak bio što zabavniji i ugodniji, klub je opremljen caffe barom, mjenjačnicom i automatskom blagajnom.

Osim progresivnih jackpotova, svi aparati su uključeni i u "mystery 4 levels" jackpot od kojih najveći jackpot započinje iznosom od čak 500 000 kuna. Svojim igračima automat klub Rebuy Stars Zagreb osigurava neograničen besplatan parking te besplatna pića i jednostavna jela. Okušajte sreću i zaigrajte neke od najpopularnijih zabavnih igara, a provjerite i program atraktivnih događanja u prostoru automat kluba. Rebuy Stars Zagreb možete posjetiti svakoga dana od 0 do 24, a onima sretne ruke zagarantirani su odlični dobici i vrhunska zabava.