Baby Center | Zagreb Buzin | Supernova

U trgovini Baby Center potražite sve što vašem mališanu može zatrebati - bogat izbor opreme, odjeće, namještaja i igračaka za razne uzraste oduševit će i male i velike kupce.

Baby Center

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja 09:00 - 21:00
Adresa
Avenija Većeslava Holjevca 62
10010 Zagreb
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Djeca
Adresa
Avenija Većeslava Holjevca 62
10010 Zagreb
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Djeca
Popusti
Do 30%
Međusezonski popusti na odjeću i obuću
Vrijedi od 10. listopada 2019.

Provjerite prve međusezonske popuste koji vas očekuju u trgovini Baby Center za vaše najmlađe članove.

Sve za vašu bebu potražite u centru Supernova Zagreb Buzin

Svoje idealno mjesto trgovina Baby Center pronašla je na otprilike oko 400 kvadratnih metara ushopping parku Supernova Zagreb Buzin. Stručno osoblje vašu će kupovinu učiniti mnogo jednostavnijom, a uz brojne savjete postat će vaša ruka vodilja prema izazovima roditeljstva i odgoja vaših najdražih mališana. Zato vas uvijek očekuje široka ponuda kreativnih i kvalitetnih proizvoda za trudnice i djecu, ujedno i najbolja na tržištu jugozapadne Europe.

Veličina dječje odjeće određuje se prema visini i kilaži djeteta, a u ponudi su brojevi za novorođenčad i djecu do prve godine te za djecu od prve godine života pa sve do uzrasta od 14 godina.  Svojim novim kolekcijama izmamit će osmjeh na vaše lice jer iz sezone u sezonu Baby Center donosi brojne novitete, moderne i glavne modne trendove za sve vaše mališane. Baby Center samo u shopping parku Supernova Zagreb Buzin ima jedinstvene rasprodaje asortimana koje donose fantastične popuste i do vrtoglavih 70% nekoliko puta godišnje kada se čiste Baby Center zalihe.

Sve što vam treba za najslađu životnu ulogu

Najveća ponuda proizvoda za sve trudnice, buduće majke, bebe i djecu do 14. godine nalazi su u trgovini Baby Center. Baby Center je idealno mjesto za obaviti kvalitetnu kupnju u izvrsnoj ponudi opreme i pomagala za mame i bebe, preko odjeće i obuće za trudnice, novorođenčadi i mališana, sve do najšire ponude igara i igračaka svih vrsta.Sve na jednom mjestu: od dječjih kolica, kolica s kišobranima i košarama, kolica za dvojke, autosjedalica,razne sportske opreme poput bicikla, opreme za igranje u dvorištu, kućica za igranje, igračaka i dekoracija za brojne proslave, šatora za plažu, vodenih tobogana, široke ponude opreme za plažu, stolaca i stolova za igranje, ljuljački, pješčanih igračaka, pištolja na vodu, pješčanika, pa sve do ponude koja uključuje njegu kože za bebe, dječjih šampona, jednokratnih i tetra pelena. 

Među robnim markama ističu se Bambo, BC Baby, Haberkorn, Libero, Lässig, Swimmies, Tosama, Tots, Violeta, Besafe, Britax Römer, Cybex, Maxi Cosi, Peg Perego, Jane, Childream i mnoge druge.

Zaposlenici Baby Centera posebnu pozornost posvećuju trudnicama, mladim obiteljima i, naravno, najmlađim posjetiteljima te svojim stručnim savjetima pružaju pomoć pri svakoj kupovini. U posebnom Klubu Bonus i Porodiljnom klubu svi članovi mogu koristiti velik broj akcija, pogodnosti i popusta prilikom kupnje u trgovini Baby Center. Pogodnosti se ostvaruju uz članstvo i predočenje kartice kluba Baby Center.

Stručnim savjetima zaposlenici su uvijek na raspolaganju kako bi svojim kupcima olakšali prekrasne, ali ponekad financijski zahtjevne dane roditeljstva.