sve za bebe i djecu Zagreb

U trgovini Baby Center potražite sve što vašem mališanu može zatrebati - bogat izbor opreme, odjeće, namještaja i igračaka za razne uzraste oduševit će i male i velike kupce.

Baby Center

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja 09:00 - 21:00
Adresa
Avenija Većeslava Holjevca 62
10010 Zagreb
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Djeca
Adresa
Avenija Većeslava Holjevca 62
10010 Zagreb
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Djeca

Sve za vašu bebu potražite u centru Supernova Zagreb Buzin

Svoje idealno mjesto trgovina Baby Center pronašla je na otprilike oko 400 kvadratnih metara u shopping parku Supernova Zagreb Buzin. Stručno osoblje vašu će kupovinu učiniti mnogo jednostavnijom, a uz brojne savjete postat će vaša ruka vodilja prema izazovima roditeljstva i odgoja vaših najdražih mališana. Zato vas uvijek očekuje široka ponuda kreativnih i kvalitetnih proizvoda za trudnice i djecu, ujedno i najbolja na tržištu jugozapadne Europe.

Veličina dječje odjeće određuje se prema visini i kilaži djeteta, a u ponudi su brojevi za novorođenčad i djecu do prve godine te za djecu od prve godine života pa sve do uzrasta od 14 godina. Svojim novim kolekcijama izmamit će osmjeh na vaše lice jer iz sezone u sezonu Baby Center donosi brojne novitete, moderne i glavne modne trendove za sve vaše mališane. U trgovini Baby Center potražite sve što vašem mališanu može zatrebati - bogat izbor opreme, odjeće, namještaja i igračaka za razne uzraste oduševit će i male i velike kupce.

Sve što vam treba za najslađu životnu ulogu

Najveća ponuda proizvoda za sve trudnice, buduće majke, bebe i djecu do 14. godine nalazi su u trgovini Baby Center. Baby Center je idealno mjesto za obaviti kvalitetnu kupnju u izvrsnoj ponudi opreme i pomagala za mame i bebe, preko odjeće i obuće za trudnice, novorođenčadi i mališana, sve do najšire ponude igara i igračaka svih vrsta. Sve na jednom mjestu: od kolica, setova kolica 2 u 1 i 3 u 1, te kišobran kolica, kolica za blizance, autosjedalica,razne sportske opreme poput bicikla, opreme za igranje u dvorištu, kućica za igranje, igračaka i dekoracija za brojne proslave, šatora za plažu, vodenih tobogana, široke ponude opreme za plažu, stolaca i stolova za igranje, ljuljački, pješčanih igračaka, pištolja na vodu, pješčanika, pa sve do ponude koja uključuje njegu kože za bebe, dječjih šampona, jednokratnih i tetra pelena. 

Među brendovima se istiću BC Baby, Cybex, Joolz, gb, Maxi Cosi, Britax Römer, Kinderkraft, Klups, Babybjorn, Tiny Love, Tots, Smart Trike, Globber, Zapf, Brainbox, Cool Club i mnoge druge.

Zaposlenici Baby Centera posebnu pozornost posvećuju trudnicama, mladim obiteljima i, naravno, najmlađim posjetiteljima te svojim stručnim savjetima pružaju pomoć pri svakoj kupovini. U posebnu Klubu svi članovi mogu ostvariti posebne pogodnosti, popust stalnih 10% popusta na odabrane kategorije proizvoda, posebne Klub pogodnosti u vidu dodatnih popusta, 2% bonusa prilikom svake kupnje u vrijednosti iznad 80 kn koji ostaje na kartici i moguće je s njime umanjiti već iduću kupnju te rođendanske poklone za članove Kluba. Pogodnosti se ostvaruju uz članstvo i predočenje kartice kluba Baby Center.

Stručnim savjetima zaposlenici su uvijek na raspolaganju kako bi svojim kupcima olakšali prekrasne, ali ponekad financijski zahtjevne dane roditeljstva.