sve za bebe i djecu Zagreb

U trgovini Baby Center potražite sve što vašem mališanu može zatrebati - bogat izbor opreme, odjeće, namještaja i igračaka za razne uzraste oduševit će i male i velike kupce.

Baby Center

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja 09:00 - 21:00
Adresa
Avenija Većeslava Holjevca 62
10010 Zagreb
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Djeca
Adresa
Avenija Većeslava Holjevca 62
10010 Zagreb
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Djeca

Sve za vašu bebu potražite u centru Supernova Zagreb Buzin

Svoje idealno mjesto trgovina Baby Center pronašla je na otprilike oko 400 kvadratnih metara u shopping parku Supernova Zagreb Buzin. Stručno osoblje vašu će kupovinu učiniti mnogo jednostavnijom, a uz brojne savjete postat će vaša ruka vodilja prema izazovima roditeljstva i odgoja vaših najdražih mališana. Zato vas uvijek očekuje široka ponuda kreativnih i kvalitetnih proizvoda za trudnice i djecu, ujedno i najbolja na tržištu jugozapadne Europe.

Veličina dječje odjeće određuje se prema visini i kilaži djeteta, a u ponudi su brojevi za novorođenčad i djecu do prve godine te za djecu od prve godine života pa sve do uzrasta od 14 godina. Svojim novim kolekcijama izmamit će osmjeh na vaše lice jer iz sezone u sezonu Baby Center donosi brojne novitete, moderne i glavne modne trendove za sve vaše mališane. U trgovini Baby Center potražite sve što vašem mališanu može zatrebati - bogat izbor opreme, odjeće, namještaja i igračaka za razne uzraste oduševit će i male i velike kupce.

Sve što vam treba za najslađu životnu ulogu

Najveća ponuda proizvoda za sve trudnice, buduće majke, bebe i djecu do 14. godine nalazi su u trgovini Baby Center. Baby Center je idealno mjesto za obaviti kvalitetnu kupnju u izvrsnoj ponudi opreme i pomagala za mame i bebe, preko odjeće i obuće za trudnice, novorođenčadi i mališana, sve do najšire ponude igara i igračaka svih vrsta. Sve na jednom mjestu: od kolica, setova kolica 2 u 1 i 3 u 1, te kišobran kolica, kolica za blizance, autosjedalica,razne sportske opreme poput bicikla, opreme za igranje u dvorištu, kućica za igranje, igračaka i dekoracija za brojne proslave, šatora za plažu, vodenih tobogana, široke ponude opreme za plažu, stolaca i stolova za igranje, ljuljački, pješčanih igračaka, pištolja na vodu, pješčanika, pa sve do ponude koja uključuje njegu kože za bebe, dječjih šampona, jednokratnih i tetra pelena. 

Među brendovima se istiću BC Baby, Cybex, Joolz, gb, Maxi Cosi, Britax Römer, Kinderkraft, Klups, Babybjorn, Tiny Love, Tots, Smart Trike, Globber, Zapf, Brainbox, Cool Club i mnoge druge.

Zaposlenici Baby Centera posebnu pozornost posvećuju trudnicama, mladim obiteljima i, naravno, najmlađim posjetiteljima te svojim stručnim savjetima pružaju pomoć pri svakoj kupovini. U posebnu Klubu svi članovi mogu ostvariti posebne pogodnosti, popust stalnih 10% popusta na odabrane kategorije proizvoda, posebne Klub pogodnosti u vidu dodatnih popusta, 2% bonusa prilikom svake kupnje u vrijednosti iznad 80 kn koji ostaje na kartici i moguće je s njime umanjiti već iduću kupnju te rođendanske poklone za članove Kluba. Pogodnosti se ostvaruju uz članstvo i predočenje kartice kluba Baby Center.

Stručnim savjetima zaposlenici su uvijek na raspolaganju kako bi svojim kupcima olakšali prekrasne, ali ponekad financijski zahtjevne dane roditeljstva.

Novosti
Katalog za uživanje
Igra na otvorenom
22. travnja 2021.

Obožavamo sunčane i tople dane u kojima uživaju i naša djeca - ima li išta ljepše od igre na dvorištu, igralištu ili u parkiću? Kako bi vaši mališani imali sve što im je potrebno za uživanje na otvorenom pobrinula se trgovina Baby Center. Prelistajte katalog jer se na jednom mjestu nalazi najveća ponuda velikih igračaka za dvorište te sport i rekreaciju.

Sigurno i udobno
Baby Center voli proljeće
8. ožujka 2021.

Ima li bolje kombinacije od sunčanog dana i vesele dječje igre? Za sigurno i udobno igranje vaših mališana pobrinut će se Baby Center uz novu kolekciju odjeće Cool Club, Lucky Kiddo, Carter's, Hug me i Adidas, Geox, Superfit, Puma ili Reebok obuće.