sve za bebe i djecu Zagreb

U trgovini Baby Center potražite sve što vašem mališanu može zatrebati - bogat izbor opreme, odjeće, namještaja i igračaka za razne uzraste oduševit će i male i velike kupce.

Baby Center

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Avenija Većeslava Holjevca 62
10010 Zagreb
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Djeca
Adresa
Avenija Većeslava Holjevca 62
10010 Zagreb
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Djeca
Popusti
Tjedani popusti
Dječji tjedan u Baby Centru
Vrijedi od 28. svibnja 2024.

Članove Kluba Baby Center čekaju odlične pogodnosti i popuste u razdoblju 27.5.-2.6.2024.

-15% za kupnju iznad 50 € _AUTOSJEDALICE i BAZE

-15% za kupnju iznad 10 € _ sve IGRAČKE, SPORT I REKREACIJA

Popusti vrijede na artikle na redovnim cijenama.

Popust ne vrijedi na Cybex Platinum, Stokke, Babyzen, Scoot and Ride

Sve za vašu bebu potražite u centru Supernova Buzin

Svoje idealno mjesto trgovina Baby Center pronašla je na otprilike oko 400 kvadratnih metara u shopping parku Supernova Buzin. Stručno osoblje vašu će kupovinu učiniti mnogo jednostavnijom, a uz brojne savjete postat će vaša ruka vodilja prema izazovima roditeljstva i odgoja vaših najdražih mališana. Zato vas uvijek očekuje široka ponuda kreativnih i kvalitetnih proizvoda za trudnice i djecu, ujedno i najbolja na tržištu jugozapadne Europe.

Veličina dječje odjeće određuje se prema visini i kilaži djeteta, a u ponudi su brojevi za novorođenčad i djecu do prve godine te za djecu od prve godine života pa sve do uzrasta od 14 godina. Svojim novim kolekcijama izmamit će osmjeh na vaše lice jer iz sezone u sezonu Baby Center donosi brojne novitete, moderne i glavne modne trendove za sve vaše mališane. U trgovini Baby Center potražite sve što vašem mališanu može zatrebati - bogat izbor opreme, odjeće, namještaja i igračaka za razne uzraste oduševit će i male i velike kupce.

Trgovina Baby Center za najmlađe

Trgovina Baby Center specijalizirana je trgovina proizvoda za djecu i trudnice. Roditeljima i djeci Baby Center nudi sve što im može zatrebati već od prvog dana. Stoga, već prilikom opremanja doma za novorođenče posjetite trgovinu i odaberite najkvalitetniju opremu za bebe. Očekuje vas veliki izbor krevetića, stolica za hranjenje, komoda za prematanje i ostalog dječjeg namještaja, kadica za kupanje, razne nosiljke, ležaljke i ostala potrebna oprema.

Opremite se i neizbježnom dječjom kozmetikom, a sve novopečene roditelje zasigurno će oduševiti i odličan izbor dječje odjeće i obuće ljupkog dizajna i vrhunske kvalitete. Za sigurna putovanja potražite i najkvalitetnije autosjedalice grupa 0, I, II, i III. Birati možete između sjedalica brojnih renomiranih proizvođača; Cybex, Joolz, Freeon, Peg Perego, Chicco, Maxi Cosi i brojnih drugih. Ono što posebno veseli sve buduće roditelje je izbor dječjih kolica. Ponuda trgovine Baby Center uistinu je impresivna.

Odabrati možete varijante dječjih kolica 2u1 ili 3u1, a Cybex, Joolz, Freeon, Nuna, Peg Perego, Chicco su samo su neki od proizvođača koji garantiraju samo najbolji dizajn i vrhunsku kvalitetu za šetnje vaše bebe. Osim dječje opreme, Baby Center vam nudi i bogat asortiman dječjih igračaka za svaku dob, ali i pregršt opreme za trudnice i majke. Posebna pogodnost je i članstvo u Baby Center klubu koje nudi brojne pogodnosti i popuste. Ne propustite posjetiti trgovinu omiljenu i malima i velikima – u Baby Centru pronađite sve za vaše mališane na jednome mjestu.