Elipso tehnika Zagreb

Najnoviju tehnologiju, bijelu tehniku, gadgete i brojne kućanske aparate potražite u trgovini Elipso.

Elipso

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Avenija Većeslava Holjevca 62
10010 Zagreb
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
Web stranica
Kategorije
Tehnika
Adresa
Avenija Većeslava Holjevca 62
10010 Zagreb
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
Web stranica
Kategorije
Tehnika

Bogat izbor elektroničkih uređaja i kućanskih aparata čeka vas u trgovini Elipso centra Supernova Buzin

U dijelu retail parka Supernova Buzin, trgovina Elipso zauzima više od 1.600 kvadratnih metara s najvećom ponudom najnovije tehnologije bilo da tražite novi televizor, laptop, mobitel, opreme za mobitel ili nešto za svoje kućanstvo poput perilice posuđa, sušilice rublja, aparata za kavu, kuhinjske vage, mikrovalne pećnice, pribora za glačanje, perilice rublja, klima uređaja, hladnjaka i zamrzivača ili parnih čistača.

U Elipsovoj ponudi proizvoda možete pronaći i ugradbene pećnice i ploče, kuhinjske nape, uređaje za vakuumiranje, pekače kruha, pa čak i igrače konzole, memorijske kartice, punjače baterija i mnogo drugih stvari sa svoje liste želja. Elipso nudi i mnoge načine plaćanja za kupljenju, naručenu ili dostavljenu robu s obzirom na mogućnost online kupovine putem službene web stranice. Svi artikli iz trgovine Elipso imaju najmanje jednogodišnje jamstvo osim potrošnih materijala kao što su tinte, toneri, optički mediji, baterije i slično. Većina proizvoda ima i jamstvo duže od jedne godine koje ovisi od proizvođača i/ili dobavljača sukladnoj njihovim poslovnim uvjetima.

Opremite dom najkvalitetnijim uređajima

Elipso je najveća hrvatska trgovina kućanskih aparata koja je osnovana 1990. godine, a svoje trgovine ima u centrima Supernova diljem Hrvatske.

Elipso u svojoj bogatoj ponudi ima više od 7000 proizvoda bijele tehnike, audio i video uređaja, malih kućanskih aparata, grijaćih tijela, klima i ventilatora, informatičke i foto opreme. Mnogobrojni proizvodi iz Elipsa ističu se vrhunskom kvalitetom i dizajnom, inovativnim pristupom i funkcionalnošću.

Najbogatiji izbor svjetskih brendova poput Beka, LG-a, Grundiga, Electroluxa, Mielea, Gorenja, Candyja i drugih, osigurat će vašem domu najnovije tehnološke inovacije s kojima ćete biti u toku sa svim svjetskim trendovima. Elipso je generalni zastupnik u programu bijele tehnike za Blomberg i Beko, vodeći je distributer u programu bijele tehnike za Whirlpool, Boch, Gorenje, Candy, Miele i Electrolux. Također je uvoznik i distributer u programu malih kućanskih aparata za Delonghi, Kenwood, Philips, Panasonic i Excello.

Na Elipsovim akcijama često možete pronaći LED LCD i LCD televizore različitih dijagonala, boja i performanci kao i brojne rasprodaje televizora do isteka zaliha.

Osim televizora, u akcijskim ponudama naći će se i mobiteli, laptopi, posuđe, mali kućanski aparati, bijela tehnika i drugi. Svratite u trgovinu Elipso u centrima Supernova gdje vas očekuje najbolji omjer cijene i kvalitete jer je Elipso centar pozitivne energije.