TEDi | Zagreb Buzin | Supernova

Bogat asortiman proizvoda za različite prigode, zabavu i dom po povoljnim cijenama čeka vas u trgovini Tedi.

TEDi

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja 09:00 - 21:00
Adresa
Avenija Većeslava Holjevca 62
10010 Zagreb
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Dom
Adresa
Avenija Većeslava Holjevca 62
10010 Zagreb
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Dom

Širok izbor bogatog asortimana za sve prilike u trgovini TEDi u centru Supernova Zagreb Buzin

Prva trgovina Tedi u Hrvatskoj otvorena je upravo u retail dijelu shopping centra Supernova Zagreb Buzin i to 31.8.2017. Danas se prostire na više od 600 kvadratnih metara što omogućava svim kupcima izvrstan izbor raznih neprehrambenih proizvoda. Ako ste u potrazi za proizvodima koji će obogatiti vaše proslave bilo da je riječ o rođendanskom slavlju, djevojačkoj zabavi ili nekom drugom tulumu, u Tediju ćete zasigurno naći baš sve po svojoj mjeri.

Očekuju vas najpovoljnije cijene i odlične akcijske ponude kada je u pitanju sezonske ponude poput Božića, Uskrsa, karnevala i slično. Učiniti svoj dom toplijim mjestom uz predivne dekorativne artikle, okvire za slike, kalupe za kolače i slastice, balonske dekoracije, razno posuđe, papirnate ukrase, škare, ukrasno perje, perlice, trakice, kuglice, sjajni prah i slično. U ponudi ćete pronaći i modne dodatke kao što su tople kape, rukavice ili šalovi s dječjim motivima poput Frozena ili nekih Disney likova. Uz Tedi vaša kreativnost neće imati granice neovisno o periodu godine ili prigodi.

Planirate super zabavu? Posjetite trgovinu TEDi i pronađite sve što vam je potrebno!

TEDi je jedna od vodećih europskih tvrtki neprehrambenih proizvoda koja posluje još od 2004. godine sa sjedištem u Njemačkoj. U svom asortimanu TEDi ima idealan izbor raznih proizvoda pogodnih za cijelu obitelj, a prve trgovine u Hrvatskoj TEDi je otvorio upravo u centrima Supernova grupe.

U trgovini TEDi očekuju vas najpovoljnije cijene na tržištu u bogatom asortimanu proizvoda: od praktičnih proizvoda za pomoć u svakodnevnom životu, papirnice, party asortimana, kućne radinosti i hobija, igračaka za djecu, pisaćeg pribora, dekoracija, brojnih alata, potrepština za kućne ljubimce i životinje, drogerijskih i kozmetičkih proizvoda te električnih artikala. Osim toga, u ponudi možete pronaći i odličnu opremu za auto, bicikl i vrt te sezonske ponude za Božić, Uskrs, karneval, Noć vještica, djevojačke večeri, proslave rođendana i slično.

Iz mjeseca u mjesec TEDi donosi brojne novitete u ponudi, a primarni naglasak stavlja na akcijske proizvode i sezonske ponude za sve uzraste. TEDi je primjer odlične kombinacije povoljnih cijena, dobre kvalitete i angažmana vezanog za održivost. Modernizacijom poslovanja TEDi konstantno prednjači u razvoju poslovnih jedinica što bilježe velikim rastom na tržištu europskih zemalja. U ponudi vas očekuje više od 3500 artikala u poslovnicama u Supernova centrima tako da svaki kupac može za sebe naći nešto odgovarajuće.