Hrvatska Lutrija | Buzin | Supernova

Okušajte sreću i iskusite neizvjesnost igara Hrvatske Lutrije.

Hrvatska Lutrija

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Avenija Većeslava Holjevca 62
10010 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Ostalo
Adresa
Avenija Većeslava Holjevca 62
10010 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Ostalo

Iskušajte sreću u poslovnici Hrvatske Lutrije u centru Supernova Buzin

U shopping centru Supernova Buzin, u neposrednoj blizini glavnog ulaza u centar, potražite poslovnicu Hrvatske Lutrije. Na više od 10 kvadratnih metara, svakodnevno možete pronaći dozu zabave i neizvjesnosti igrajući razne igre na sreću ili zabavne kladioničarske igre. Osjećate li se sretno ili biste se kratko odmorili od kupovine u trgovinama centra Supernova – zaustavite se u Hrvatskoj Lutriji i okušajte sreću.

Brojnim igračima smiješi se sreća jer dobitci su razni, od manjih svota, čak do onih višemilijunskih koji vam život mogu promijeniti iz temelja. Možda je upravo vaš listić dobitan i veliki dobitak uskoro može postati vaša stvarnost. Zaigrajte neku od brojnih igara kao što su Loto, Bingo, EuroJackpot jer, tko ne igra, ne može niti osvojiti glavni zgoditak.

Možda je baš danas vaš sretan dan

Hrvatska Lutrija njeguje dugogodišnju tradiciju priređivanja igara na sreću, a u Hrvatskoj je prisutna s bogatim asortimanom igara na sreću poput raznih lutrijskih i kladioničarskih igara, igara na automatima i u casinima. Istovremeno, Hrvatska Lutrija generira i značajna novčana sredstva kojima sudjeluje u realizaciji brojnih projekata. Oni imaju za cilj unaprijediti kvalitetu života na mnogim područjima društvenog života i u svim dijelovima Hrvatske.

Stalnim unaprjeđivanjem igara, Hrvatska Lutrija nastoji kontinuirano ispunjavati, ali i nadmašiti očekivanja svojih igrača te igre priređivati tako da budu zabavne igračima, korisne društvu te da budu  - više od igre.

Igre na sreću dugogodišnja su zabava mnogim strastvenim igračima ili povremena razonoda onima željnima zabave. Bingo, EuroJackpot, Online Bingo, Keno, Loto 6/45 i Jocker, Loto 7 i Brzih 35 samo su neke od vrlo popularnih igara koje svojim igračima mogu donijeti vrijedni dobitak, čak i od više milijuna kuna. Čekajući izvlačenja, brojni se igrači zabavljaju i uživaju u maštanju kako uložiti potencijalni dobitak.

Izrazito su popularna i razna klađenja, čak toliko da imaju i svoju online inačicu. Online se, također mogu pronaći i eSrećke, popularne i zabavne igre koje su osvojile brojnu publiku. Osjećate li se sretno? Ne čekajte, požurite po svoj listić u Hrvatsku Lutriju.