Leggiero Bar | Buzin | Supernova

Trenutci opuštanja uz omiljenu kavu i druženja s prijateljima još su ugodnija u fantastičnom interijeru i uz bogatu ponudu Leggiero Bara.

Leggiero Bar

Radno vrijeme
Ponedjeljak 07:00 - 22:00
Utorak 07:00 - 22:00
Srijeda 07:00 - 22:00
Četvrtak 07:00 - 22:00
Petak 07:00 - 22:00
Subota 07:00 - 22:00
Nedjelja 08:00 - 22:00
Adresa
Avenija Većeslava Holjevca 62
10010 Zagreb
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Kafići i restorani
Adresa
Avenija Većeslava Holjevca 62
10010 Zagreb
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Kafići i restorani

Najdraža šalica kave - u Leggiero Baru centra Supernova Buzin

Prva jutarnja šalica kave je ono što vas pokreće i bez čega ne započinjete svoj dan? Uživate u opuštajućim izlascima uz piće i druženje s prijateljima ili se uz kavu ili drugi omiljeni napitak opuštate nakon posla, shoppinga ili drugih obaveza? Neovisno u kojemu se od ovih malih rituala pronalazite, Leggiero je pravo mjesto za vas. Tik do glavnog ulaza u shopping centar Supernova Buzin, očekuje vas moderno uređeni Leggiero bar s bogatom ponudom toplih i osvježavajućih napitaka, raznovrsnih kolača i torti i ukusnih sendviča, kao stvoren za odmor, jutarnju kavu ili večernje druženje s obitelji i prijateljima.

Osim toplih i hladnih napitaka, uživajte i u Gyotaku sushi baru koji je idealno mjesto za sve ljubitelje sushia i one koji će to tek postati. Kombiniranjem pomno odabranih i svježih sastojaka donosi daleke okuse ravno na vaše tanjure diljem Zagreba. U ponudi ivas očekuje devet sushi paketa, dvije poke zdjele i tri deserta primljena na japanski način.

Od kupovine u trgovinama centra predahnite uz omiljeno piće i finim japanskim delicijama, a osim u ugodnom ambijentu zatvorenog dijela, uživati možete i na terasi bara koja je za toplijih i sunčanih dana idealno mjesto za druženja i razgovore. Uživajte u 130 kvadratnih metara ugodno uređenog interijera te vrhunskoj usluzi i bogatom izboru hrane i pića.

Dobra atmosfera i ugodno druženje

Leggiero bar poznato je i omiljeno mjesto za ležerna druženja s obitelji i prijateljima. Moderno uređeni prostor odličan je izbor za ispijanje prve jutarnje šalice kave, neformalni sastanak, kao i za kasnija druženja u jedinstvenom ambijentu.

Osobitu pažnju Leggiero pridaje osoblju te kvaliteti usluge, kao i bogatoj ponudi iz koje možete izabrati brojna domaća i uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, tople napitke i prirodne sokove. Ako jutra započinjete svojom dozom kofeina, neovisno jeste li ljubitelj espressa ili kave s dodatkom mlijeka, uživajte u raznim varijantama pripreme visoko kvalitetne kave.

Svoje male rituale razgovora uz šalicu toplog napitka poput kave i čaja ili druženja uz osvježavajuća pića, upotpunite Leggierovom ponudom voćnih ili čokoladnih torti, kolača i sendviča. Za ljubitelje zdravih napitaka u ponudi su razne varijante napitaka od svježeg voća poput cijeđenih sokova i Smoothieja. Jabuke, naranče, banane ali i razno povrće, uz dodatak drugih sastojaka, recept su za izvrsna i zdrava pića koja su vam u Leggieru na dohvat ruke.

Bilo da ste dogovorili piće u dobrom društvu ili se želite odmoriti od kupovine, u Leggieru ćete moći provesti kvalitetno vrijeme s obitelji ili prijateljima. Želite li započeti ili završiti dan na najbolji mogući način, posjetite Leggiero i prepustite se užitcima.