Leggiero Bar | Zagreb Buzin | Supernova

Trenutci opuštanja uz omiljenu kavu i druženja s prijateljima još su ugodnija u fantastičnom interijeru i uz bogatu ponudu Leggiero Bara.

Leggiero Bar

Radno vrijeme
Ponedjeljak Zatvoreno
Utorak Zatvoreno
Srijeda Zatvoreno
Četvrtak Zatvoreno
Petak Zatvoreno
Subota Zatvoreno
Nedjelja Zatvoreno
Adresa
Avenija Većeslava Holjevca 62
10010 Zagreb
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Kafići i restorani
Adresa
Avenija Većeslava Holjevca 62
10010 Zagreb
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Kafići i restorani

Najdraža šalica kave - u Leggiero Baru centra Supernova Zagreb Buzin

Prva jutarnja šalica kave je ono što vas pokreće i bez čega ne započinjete svoj dan? Uživate u opuštajućim izlascima uz piće i druženje s prijateljima ili se uz kavu ili drugi omiljeni napitak opuštate nakon posla, shoppinga ili drugih obaveza? Neovisno u kojemu se od ovih malih rituala pronalazite, Leggiero je pravo mjesto za vas. Tik do glavnog ulaza u shopping centar Supernova Zagreb Buzin, očekuje vas moderno uređeni Leggiero bar s bogatom ponudom toplih i osvježavajućih napitaka, raznovrsnih kolača i torti i ukusnih sendviča, kao stvoren za odmor, jutarnju kavu ili večernje druženje s obitelji i prijateljima.

Od kupovine u trgovinama centra predahnite uz omiljeno piće, a osim u ugodnom ambijentu zatvorenog dijela, uživati možete i na terasi bara koja je za toplijih i sunčanih dana idealno mjesto za druženja i razgovore. Uživajte u 130 kvadratnih metara ugodno uređenog interijera te vrhunskoj usluzi i bogatom izboru hrane i pića.

Dobra atmosfera i ugodno druženje

Leggiero bar poznato je i omiljeno mjesto za ležerna druženja s obitelji i prijateljima. Moderno uređeni prostor odličan je izbor za ispijanje prve jutarnje šalice kave, neformalni sastanak, kao i za kasnija druženja u jedinstvenom ambijentu.

Osobitu pažnju Leggiero pridaje osoblju te kvaliteti usluge, kao i bogatoj ponudi iz koje možete izabrati brojna domaća i uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, tople napitke i prirodne sokove. Ako jutra započinjete svojom dozom kofeina, neovisno jeste li ljubitelj espressa ili kave s dodatkom mlijeka, uživajte u raznim varijantama pripreme visoko kvalitetne kave.

Svoje male rituale razgovora uz šalicu toplog napitka poput kave i čaja ili druženja uz osvježavajuća pića, upotpunite Leggierovom ponudom voćnih ili čokoladnih torti, kolača i sendviča. Za ljubitelje zdravih napitaka u ponudi su razne varijante napitaka od svježeg voća poput cijeđenih sokova i Smoothieja. Jabuke, naranče, banane ali i razno povrće, uz dodatak drugih sastojaka, recept su za izvrsna i zdrava pića koja su vam u Leggieru na dohvat ruke.

Bilo da ste dogovorili piće u dobrom društvu ili se želite odmoriti od kupovine, u Leggieru ćete moći provesti kvalitetno vrijeme s obitelji ili prijateljima. Želite li započeti ili završiti dan na najbolji mogući način, posjetite Leggiero i prepustite se užitcima.