cipele za bebe i djecu Zagreb

Za prve korake, bezbrižnu dječju igru i brojne prigode - u Cicibanu vas očekuju najkvalitetniji modeli obuće za vaše najmlađe.

Ciciban

Radno vrijeme
Ponedjeljak Zatvoreno
Utorak Zatvoreno
Srijeda Zatvoreno
Četvrtak Zatvoreno
Petak Zatvoreno
Subota Zatvoreno
Nedjelja Zatvoreno
Adresa
Avenija Većeslava Holjevca 62
10010 Zagreb
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Djeca Cipele
Adresa
Avenija Većeslava Holjevca 62
10010 Zagreb
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Djeca Cipele

Najbolja dječja obuća čeka vas u centru Supernova Zagreb Buzin

Ciciban se nalazi u prodajnom prostoru na više od 30 kvadratnih metara u blizini dječjeg poligona za igranje u shopping parku Supernova Zagreb Buzin. Pozicija trgovine pruža svim roditeljima da sa svojom djecom obave bezbrižnu kupnju praćenu igrom i stručnim savjetima djelatnika Cicibana. Roditeljima se pruža mogućnost izvrsnog izbora cipela, čizama, sandala, tenisica i druge obuće za djecu bilo da je riječ o uzrastu od devet mjeseci, vrtićkoj djeci pa sve do predškolske i školske djece.

Posebnost Cicibana u centru Supernova Zagreb Buzin je i ponuda dječjih cipela od pažljivo izabranih materijala koji su izrađeni na ekološki prihvatljiv način. Način proizvodnje u Cicibanu opravdava slogan “Jednostavno prirodno” koji objašnjava kako se dizajniraju i izrađuju cipele koje djetetu omogućuju ispravan i prirodan razvoj stopala. Kvalitetna izrada, inovativna rješenja i preciznost u proizvodnji zadovoljit će sve potrebe roditelje i njihove djece u gradu Zagrebu, Velikoj Gorici i okolici. Cicibanove nove kolekcije i brojne pogodnosti pri kupnji iznenade i najzahtjevnije roditelje.

Igra i istraživanje u najudobnijoj obući

Na hrvatskom tržištu Ciciban se pozicionirao kao vodeći proizvođač dječje obuće koji ima razgranatu prodajnu mrežu u Hrvatskoj, svim susjednim državama i šire. Ciciban obuću moguće je kupiti u centrima Supernova Hrvatska, a godišnje proizvedu 750.000 pari cipela robnih marki Ciciban i The Next te drugog popratnog asortimana.

Svoje prve korake djeca naprave upravo zahvaljujući visokoj kvaliteti proizvoda iza kojih stoji dugogodišnja bogata obućarska tradicija u koju se iz godine u godine nastavljaju ulaganja u rast i razvoj. Rezultati poslovanja Ciciban obuće vidljivi su kroz ponudu jedinstvenih proizvoda udobne, moderne i anatomski oblikovane dječje obuće s kojom su odrastale brojne generacije. U ponudi su maleni brojevi za bebe od veličine 18 pa sve do 26 te za nešto veće uzraste dječaka i djevojčica s brojevima od 24 pa sve do 41.

U Cicibanu se vode za tim da sve bude posebno kreirano za djecu uz konstantno usavršavanje obuće koja promovira zdrav i pravilan razvoj od najranijeg životnog perioda. Za zdrav i pravilan razvoj dječjih stopala još od prvih koraka između devetog i osamnaestog mjeseca starosti Ciciban ima fantastičnu ponudu najudobnijih cipela za malene istraživače. Modele obuće kreiraju kroz razvojni odjel u suradnji s renomiranim stručnjacima što rezultira najkvalitetnijim anatomskim proizvodima kako bi roditelji bili zadovoljni i sigurni u udobnost obuće svoje djece.

Novosti
Udobno i zabavno
Još slađe Cicibanke
12. ožujka 2020.

Kao uvijek, Ciciban je na prvo mjesto stavio udobnost, kvalitetu, lakoću i naravno, dječje stopalo. Igra u prirodi ovog će proljeća biti još više zabavna i udobna s novom kolekcijom Ciciban cipelica, koje će vas oduševiti na prvi pogled.