cipele za bebe i djecu Zagreb

Za prve korake, bezbrižnu dječju igru i brojne prigode - u Cicibanu vas očekuju najkvalitetniji modeli obuće za vaše najmlađe.

Ciciban

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Avenija Većeslava Holjevca 62
10010 Zagreb
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Djeca Cipele
Adresa
Avenija Većeslava Holjevca 62
10010 Zagreb
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Djeca Cipele

Najbolja dječja obuća čeka vas u centru Supernova Buzin

Ciciban se nalazi u prodajnom prostoru na više od 30 kvadratnih metara u blizini dječjeg poligona za igranje u shopping parku Supernova Buzin. Pozicija trgovine pruža svim roditeljima da sa svojom djecom obave bezbrižnu kupnju praćenu igrom i stručnim savjetima djelatnika Cicibana. Roditeljima se pruža mogućnost izvrsnog izbora cipela, čizama, sandala, tenisica i druge obuće za djecu bilo da je riječ o uzrastu od devet mjeseci, vrtićkoj djeci pa sve do predškolske i školske djece.

Posebnost Cicibana u centru Supernova Buzin je i ponuda dječjih cipela od pažljivo izabranih materijala koji su izrađeni na ekološki prihvatljiv način. Način proizvodnje u Cicibanu opravdava slogan “Jednostavno prirodno” koji objašnjava kako se dizajniraju i izrađuju cipele koje djetetu omogućuju ispravan i prirodan razvoj stopala. Kvalitetna izrada, inovativna rješenja i preciznost u proizvodnji zadovoljit će sve potrebe roditelje i njihove djece u gradu Zagrebu, Velikoj Gorici i okolici. Cicibanove nove kolekcije i brojne pogodnosti pri kupnji iznenade i najzahtjevnije roditelje.

Igra i istraživanje u najudobnijoj obući

Na hrvatskom tržištu Ciciban se pozicionirao kao vodeći proizvođač dječje obuće koji ima razgranatu prodajnu mrežu u Hrvatskoj, svim susjednim državama i šire. Ciciban obuću moguće je kupiti u centrima Supernova Hrvatska, a godišnje proizvedu 750.000 pari cipela robnih marki Ciciban i The Next te drugog popratnog asortimana.

Svoje prve korake djeca naprave upravo zahvaljujući visokoj kvaliteti proizvoda iza kojih stoji dugogodišnja bogata obućarska tradicija u koju se iz godine u godine nastavljaju ulaganja u rast i razvoj. Rezultati poslovanja Ciciban obuće vidljivi su kroz ponudu jedinstvenih proizvoda udobne, moderne i anatomski oblikovane dječje obuće s kojom su odrastale brojne generacije. U ponudi su maleni brojevi za bebe od veličine 18 pa sve do 26 te za nešto veće uzraste dječaka i djevojčica s brojevima od 24 pa sve do 41.

U Cicibanu se vode za tim da sve bude posebno kreirano za djecu uz konstantno usavršavanje obuće koja promovira zdrav i pravilan razvoj od najranijeg životnog perioda. Za zdrav i pravilan razvoj dječjih stopala još od prvih koraka između devetog i osamnaestog mjeseca starosti Ciciban ima fantastičnu ponudu najudobnijih cipela za malene istraživače. Modele obuće kreiraju kroz razvojni odjel u suradnji s renomiranim stručnjacima što rezultira najkvalitetnijim anatomskim proizvodima kako bi roditelji bili zadovoljni i sigurni u udobnost obuće svoje djece.