Pet Centar | Buzin | Supernova

Sve za prehranu, njegu i zabavu vaših kućnih ljubimaca čeka vas u trgovini Pet Centar.

Pet Centar

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Avenija Većeslava Holjevca 62
10010 Zagreb
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Ostalo
Adresa
Avenija Većeslava Holjevca 62
10010 Zagreb
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Ostalo

Sve za vaše omiljene kućne ljubimce u trgovini Pet Centar u centru Supernova Buzin

Tko kaže da je shopping rezerviran samo za ljude – u centar Supernova Buzin vlasnici životinja mogu poći sa svojim ljubimcima jer je Pet centar zasigurno jedno od mjesta kojemu se vesele i  svi psi, mačke  i ostale životinjice. Površina veća od 550 kvadratnih metara retail parka Supernova Buzin mjesto je na kojemu ćete pronaći sve za njegu, hranjenje i uređenje prostora svojih kućnih ljubimaca.

Uživajte u bogatom izboru raznih vrsta hrane trgovačke robne marke, ali i brojnih svjetskih brendova, preparata za njegu, nastambi za ljubimce i opreme za dom, šetnje i putovanja. Ako imate pitanje vezano za zdravlje, ponašanje ili navike ljubimaca, u nedoumici ste ili trebate savjet oko izbora dostupnih proizvoda, ljubazno osoblje trgovine nesebično će vam pružiti pomoć i stručni savjet. Brojne robne marke te odlične cijene i pogodnosti garantiraju vam idealan omjer cijene i kvalitete i priuštit će vam odlično iskustvo kupovine u društvu svog krznenog ljubimca.

Tvrtka posvećena vama i vašim najdražim ljubimcima

Prvi pet centar je započeo s radom 1999. godine i do danas kontinuirano radi na proširenju asortimana, prilagođavanju najvišim standardima moderne maloprodaje, te unaprjeđenju ponude i ponudi najboljih cijena za svoje kupce. Pohvaliti se također može i vlastitom robnom markom hrane za pse i mačke koja pruža najbolji omjer cijene i kvalitete na tržištu.

U okviru Pet centra rade i veterinarske ljekarne u kojima uvijek možete dobiti i stručan savjet jednog od čak 11 veterinara. Želite li pružiti svojim kućnim ljubimcima kvalitetnu prehranu i njegu birajte asortiman nekog od renomiranih brendova poput Royal Canin, Purina, Pedigree, Hill`s, Eukanuba, Whiskas, Kitekat, Friskies, Felix i brojnih drugih.

Za pse, mačke, male životinje i ptice te na području akvaristike i teraristike, Pet centar vam osigurava svu potrebnu opremu za ugodnu svakodnevicu s vašim životinjskim članovima obitelji. Kreveti, jastuci i košare, pijesak za mačke, igračke za ljubimce, krletke, akvariji i terariji samo su dio ponude kojom možete opremiti svoj dom kako biste u potpunosti uživali sa svojim kućnim ljubimcima. Asortiman trgovine možete provjeriti i online, na web stranici Pet centra. Kvalitetna prehrana i njega važne su za zdravlje vaših ljubimaca; najkvalitetnije proizvode po odličnim cijenama potražite u Pet centru shopping centra Supernova Zagreb Buzin.