Hoću knjigu | Buzin | Supernova

U knjižari Hoću knjigu spajaju se i udružuju svjetovi iz mašte, savjeti za kvalitetniji život, dječje avanture, kriminalističke istrage i brojne druge avanture pisane za vaše trenutke opuštanja.

Hoću knjigu

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Avenija Većeslava Holjevca 62
10010 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Ostalo
Adresa
Avenija Većeslava Holjevca 62
10010 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Ostalo

Uđite u svijet knjiga u centru Supernova Buzin

Čitanjem ulazimo u neki novi svijet, neki bolji svijet u kojem je sve moguće i u kojem nema svakodnevnih problema i stresa. Čitanjem stvaramo bolje svjetove za nas i za naše najmlađe. Pa kada krenete u kupovinu cipelica za mališane u trgovinu Ciciban u centru Supernova Buzin, sljedeća postaja neka vam bude knjižara Hoću knjigu koja se nalazi odmah pored i u kojoj će vaše djevojčice i dječaci naučiti da snovi često postanu stvarnost. Knjige za djecu, beletristika, knjige za mlade ili stručna literatura samo su dio bogate ponude koju možete i prolistati na ugodnim foteljama u čitalačkom kutku unutar knjižare Hoću knjigu. 

Tražite li udžbenike za svoje školarce ili ste pak u potrazi za originalnim poklonom za knjiškog moljca ova predivna riznica mašte bit će vaša omiljena destinacija. Harry Potter, Jo Nesbø, Mali princ, Murakami i ostala poznata djela i pisci dio su stalne postave, a najpopularnije knjige prema kojima se snimaju serije dolaze u Hoću knjigu još vruće. Čitate li na stranim jezicima, birajte između svjetskih klasika, modernih romana ili knjiga o putovanjima, ekonomiji, filozofiji, umjetnosti ili svima omiljenim biografijama. Uz česte popuste, odličan izbor i uvijek tražene naslove, knjižara Hoću knjigu u centru Supernova Buzin postat će vaše najdraže mjesto opuštanja. 

Knjiga kao bogatstvo iskustva

Nije potrebno posebno naglašavati koliko nam knjige mogu obogatiti život i promijeniti stavove, gledišta na neka situacije i donijeti nam potpuno nova iskustva. Čitanje je zbilja pohvalna navika, a uz napredak tehnologije knjige su nam dostupnije nego ikada. Iako postoje brojne digitalne verzije većine knjiga, onaj osjećaj držanja knjige u ruci te osjet njenog mirisa i dalje ima svoju posebnu karakteristiku. Tiskana izdanja knjiga nose nostalgičnu notu, imaju svoj šarm i predstavljaju toplinu trenutka. Upravo ljubitelji dobrog štiva, posebnih tiskanih izdanja i brojnih kolekcija, odabiru knjižaru Hoću knjigu kao svoje omiljeno odredište za pronalaskom najnovijeg naslova. U knjižari Hoću knjigu spajaju se i udružuju svjetovi iz mašte, savjeti za kvalitetniji život, dječje avanture, kriminalističke istrage i brojne druge avanture pisane za vaše trenutke opuštanja.

Hoću knjigu je popularni lanac knjižara koji u svojoj ponudi ima najveći i najbolji izbor iz bogatog svijeta knjiga i papirničkog asortimana. Svi knjigoljupci mogu uživati u sjajnom izboru brojnih naslova, pisaćeg pribora, igračaka, udžbenika, darovnog programa i brojnih drugih zanimljivih artikala. Među knjigama očekuju vas brojni svjetski naslovi, domaći autori i najpopularniji žanrovi uz odlične cijene. U knjižari Hoću knjigu možete pronaći i odjel multimedije koji vam nudi sjajan izbor iz svijeta glazbe, filma, gadgeta, ulaznica za koncerte i slično.