Farmacia | Buzin | Supernova

Težite li zdravom i kvalitetnom životu Farmacija vam, s visoko educiranim timom stručnjaka, nudi preparate i pomagala vrhunske kvalitete.

Farmacia

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Avenija Većeslava Holjevca 62
10010 Zagreb
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Drogerija Ostalo
Adresa
Avenija Većeslava Holjevca 62
10010 Zagreb
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Drogerija Ostalo

Korisni savjeti i kvalitetni proizvodi očekuju vas u specijaliziranoj prodavaonici Farmacia u centru Supernova Buzin

Farmacia se kao specijalizirana prodavaonica ističe vrhunskom uslugom iskusnih magistri, koje su vam na svakodnevnoj usluzi u dijelu shopping centra Supernova Buzin. Posjetite Farmaciju i potražite najbolju uslugu savjetovanja bilo da je riječ o individualnom savjetovanju ili specijaliziranim savjetovalištima koja se organiziraju više puta godišnje. Farmacia se smjestila na 88 kvadratnih metara između caffe bara Leggiero kraj glavnog ulaza u shopping dio centra Supernova Buzin.

Stručnost magistara farmacije prepoznala je i struka pa su četiri godine zaredom, od 2011. do 2014. godine, Farmaciji dodijeljene nagrade HALMED-a za prepoznavanje velikog broja nuspojava lijekova u pacijenata te prijavu tih nuspojava nadležnom tijelu.

Brendovi koje možete pronaći u Farmaciji su: Avene, Alkal, Aloe vera, Bayer, Bebimil, Becutan, Bioderma, Carefree, Curaprox, Dermalogica, Dr. Nola, Dove, Ducray, Durex, Eucerin, Gyntima, Gorenje Baby, Hamapharm, Hipp, Isla, Johnson's baby, Kopitarna, La Roche-Posay, Lekadol, L'Erbolario, Macadamia, Melem, Multipower, Naturavita, Neutrogena, Nikel, Nuxe, Operil, Pampers, Penaten, Twinlab i mnogi drugi. 

Pronađite omiljene proizvode za njegu tijela i vrhunske medicinske preparate

Farmacia je specijalizirana prodavaonica lijekovima i medicinskim proizvodima koja nudi veliki izbor dodataka prehrani, vitamina i minerala, biljnih pripravaka, eteričnih ulja, čajeva i lokalnih pripravaka, kao što su masti i losioni. Od klasične ljekarne razlikuje se po tome što se u njoj ne mogu preuzeti i kupiti lijekovi propisani liječničkim receptom.

U Farmaciji vas uvijek očekuje stručno osoblje koje će vas svojim savjetima voditi ka samoizlječenju ako imate manje zdravstvene poteškoće za koje nije potrebna intervencija liječnika. Ako vas muče i ako vodite brigu oko nepoznatih simptoma, nuspojava, pronađite rješenje za svoje probleme uz izbor dermokozmetike, vitaminskih suplemenata, biljnih lijekova, prehrane za vaše dijete, ortopedskih pomagala i obuće, medicinskih aparata i svega što vam je potrebno za svakodnevni životni ritam.

Prilikom svakog izbora medicinskih pomagala dobit ćete stručne savjete i uputu kako pravilno postupati da biste dobili bolje i točnije rezultate, primjerice pri mjerenju tlaka ili glukoze u krvi. Magistri farmacije i farmaceutski tehničari savjetovat će vas o zdravoj prehrani i životnim navikama te možete besplatno izmjeriti tlak.

Tijekom godine u Farmaciji vas očekuju organizirane besplatne promocije proizvoda iz asortimana dodataka prehrani i dermokozmetike kako biste se bolje upoznali s asortimanom od Farmacije. Farmacijin moto je: Pitaj i očekuj više!