cvijeće valentinovo buket cvjećarnica Zagreb

Poželite li osvježiti izgled doma ili razveseliti dragu osobu cvijećem, Arisa & Cvjetoteka nudi vam fantastičan izbor cvjetnih buketa i aranžmana.

Arisa & Cvjetoteka

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Avenija Većeslava Holjevca 62
10010 Zagreb
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Ostalo
Adresa
Avenija Većeslava Holjevca 62
10010 Zagreb
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Ostalo

Najšarenija i najmirisnija trgovina centra Supernova Buzin

Na više od 50 kvadratnih metara shopping centra Supernova Buzin smjestila se najšarenija i najmirisnija trgovina u centru – Arisa & Cvjetoteka mjesto je na kojemu ćete pronaći najljepše cvijeće te sobno i vrtno bilje. Upravo su biljke najljepši ukras svakog doma ili poslovnog prostora i savršeno se uklapaju u svaki stil, a posebno dekorativno izgledaju u posudama i vazama raznih boja, uzoraka i materijala. Njih, ali i  brojni popratni pribor za uzgoj cvijeća, također ćete pronaći u ovoj fantastično opremljenoj trgovini. Kako bi vaše biljke što bolje rasle i krasile vaš životni prostor, ne zaboravite ih njegovati raznim preparatima za raznovrsno bilje.

Različito cvijeće idealan je poklon i za razne prigode, stoga ćete se zasigurno zaljubiti u ponudu cvjetnih dekoracija, buketa i aranžmana od živog i rezanog cvijeća. Očekuje li vas svečana prilika poput vjenčanja, promocije ili krštenja ili pak poklonom želite obradovati voljenu osobu za godišnjicu ili rođendan, odaberite jedinstveno aranžirano cvijeće koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Ukrasite životni prostor najljepšim cvijećem

Arisa & Cvjetoteka specijalizirana je trgovina koja se bavi prodajom biljaka, proizvoda za njegu i održavanje cvijeća te popratnog asortimana. Različite keramičke, drvene i staklene posude i vaze neizbježan su pribor za uzgajanje biljaka i cvijeća. Ponuda različitih vrsta biljaka za dom, balkon ili vrt zadovoljit će najrazličitije potrebe i ukuse, a bogat izbor preparata za uzgoj, olakšat će vam njihovo održavanje.

Sobno i vrtno bilje samo je po sebi izvrsna dekoracija, no poželite li ipak svoj životni ili radni prostor dodatno ukrasiti, oduševit će vas izbor unikatnih ručno rađenih predmeta i aranžmana od živog i rezanog cvijeća. Ako u trgovini ne pronađete gotov aranžman upravo po svom ukusu, ljubazno osoblje nudi vam i uslugu aranžiranja cvijeća po želji. Ako ste osoba čija kreativnost ne staje kod izbora poklona već težite da isti bude i jedinstveno pakiran, iskoristite uslugu pakiranja i aranžiranja darova pa čak i dostavu.

Iznenadite dragu osobu predivnom cvjetnom kreacijom sa samo jednom jednostavnom narudžbom. Dvoumite li se što pokloniti, znajte da je cvijeće uvijek odličan izbor za mnoge prigode poput vjenčanja, promocija, rođenja djeteta ili krštenja i rođendana, ali i divan znak zahvale ili izraz ljubavi. Buketi trgovine Arisa & Cvjetoteka svojim će se izgledom zasigurno izdvojiti od ostalih.