AbraCutAbra | Buzin | Supernova

AbraCutAbra

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Avenija Većeslava Holjevca 62
10010 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina
Telefon
E-mail
Kategorije
Ostalo
Adresa
Avenija Većeslava Holjevca 62
10010 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina
Telefon
E-mail
Kategorije
Ostalo

AbraCutAbra barbershop u Supernova centru Buzin idealna je destinacija za sve muškarce

Izgled i dojam AbraCutAbra barbershopa dijelom je brijačnica, dijelom salon no najviše je ovo mjesto gdje Vaš izgled dižemo na onu razinu gdje trebate i biti. 

Na Vrhu. Ponosno pokazivajući Vaš izgled , stil frizure i brade koju ste sami odabrali. U brijačnici možete dobiti više od frizure. Kao muškarcu, mogućnosti frizure su vam ograničene ako idete u frizerski salon. Možete se ošišati, možda i šamponirati, i to je to. AbraCutAbra barber nudi  depilaciju obrva/ušiju/nosa voskom, trading obrva, piling i masažu lica i masažu vlasišta.

Ovo nikada nećete vidjeti u ponudi u salonu. Idući puta kada otiđete  u salon za brzi dolazak i odlazak iza ugla, zapitajte se; Jesam li zaista zadovoljan izgledom ili mi je ipak potrebna AbraCutAbra.

AbraCutAbra brijačnica je specijalizirana za šišanje i brijanje muškaraca

Naši barberi po Vašoj želji Vas vode u pedesete godine ili u moderno uređene muškarce koji znaju  kako žele izgledati.

Dolazak kod nas je više od prvoklasnog šišanja i brijanja. Kod nas je opuštajuća atmosfera puno dobrih muških razgovora što je daleko od sterilnog okruženja većine salona.

Naši barberi posebno su obučeni u umjetnosti šišanja muške kose i brijanja brade. Imaju znanje o klasičnim i suvremenim stilovima, kao i o brijanju žiletom i podrezivanju brade. Oni također znaju što preporučiti ako imate pitanja o svom izgledu.