Sinsay | Zagreb Buzin | Supernova

Modni komadi koje obožavaju ljubiteljice modernog i mladenačkog stila čine najbolje kolekcije trgovine Sinsay.

Sinsay

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja 09:00 - 21:00
Adresa
Avenija Većeslava Holjevca 62
10010 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Kategorije
Moda
Adresa
Avenija Većeslava Holjevca 62
10010 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Kategorije
Moda

Najnovije modne trendove krije trgovina Sinsay u centru Supernova Zagreb Buzin

Odvažne, moderne, hrabre i posebne kombinacije nemoguće je osmisliti bez modernih traperica, raznobojnih vesti i pulovera, trendi košulja, kožnih modnih komada, kaputa i jakni i neizostavnih modnih dodataka. Modele inspirirane posljednjim trendovima potražite na policama trgovine Sinsay. Inspirirane popularnim Instagram blogericama, brojne mlade žene i djevojke njeguju mladenački stil prepun aktualnih trendova, a upravo vas takvi outfiti čekaju u trgovini Sinsay u centru Supernova Zagreb Buzin.

Svaka sezona u Sinsay donosi nove kolekcije i popularne modne komade, a osim sezonskog asortimana, u ponudi trgovine čeka vas i program za spavanje, kolekcije nakite i modnih dodataka, poklon-paketi i blagdanske kolekcije te kolekcije inspirirane popularnim crtanim ili tv likovima. Školarke, studentice, i sve ostale ljubiteljice mladenačkog stila uživat će u ponudi brenda, a asortiman će zasigurno oduševiti i pripadnice drugih generacija koje svoje klasične kombinacije vole osvježiti popularnim i modernim komadima i elementima aktualnih trendova. Poput pravog znalca odaberite idealne komade uz koje ćete kreirati poslovni styling, svakodnevnu kombinaciju, outfit za večernji izlazak ili za neku svečanu prigodu.

Za moćne karaktere i odlične modne kombinacije

Sinsay je popularni brend poljskog retail lanca LPP koji posluje uspješno u mnogobrojnim zemljama svijeta. Središte tvrtke Sinsay smješteno je u glavnom poljskom gradu Gdansk u kojem su i ostali popularni brendovi Reserved i Cropp. Sinsay je osnovan davne 2012. godine i od tada je vodeći brend u ponudi za mlade generacije koje uvijek odabiru najaktualnije modne trendove. trenutno je Sinsay rasprostranjen diljem svijeta s više od 190 trgovina i ekspanzija na tržišta kontinuiran je proces u uspješnom poslovanju ovog brenda. Sinsay nosi potpis brenda za moćne, vesele i karakterne djevojke koje hrabro prate najnovije modne trendove. Zahvaljujući bogatom asortimanu, Sinsay mladim djevojkama nudi sjajnu mogućnost igre s modom kako bi naglasile svoju osobnost. Velika prednost ovog brenda leži u povoljnim cijenama koje omogućavaju mladima da kupuju brojne modne artikle po odličnoj kvaliteti.

 Odaberite originalan modni look i iznenadite sve oko sebe uz moćne kombinacije različitih uzoraka, materijala i modela. Poigrajte se svojim modnim ukusom i zaigrajte stil do tih granica da se osjećate poput pravih modnih ikona. Po uzoru na popularne megazvijezde Rita Oru, Arianu Grande, Beyonce i brojne druge, unesite dašak glamura, modnih aktualnosti i dio svog karaktera. Originalnošću ostavite trag u društvu jer je sve lako kad si mlad.

Novosti
Novo!
Novo! Otvorenje trgovine Sinsay
27. kolovoza 2021.

Posjetite novootvorenu trgovinu Sinsay i uživajte u bogatoj ponudi novih i modernih kolekcija te modnim dodacima i sezonskim kolekcijama idealnim za brojne prigode.