Najbolji kebab u Zagrebu

Jedno od omiljenih jela kuhinje Bliskog Istoka, ukusni kebab, pronađite u Ali Kebabi u centru Supernova Zagreb Buzin.

Ali Kebaba

Radno vrijeme
Ponedjeljak Zatvoreno
Utorak Zatvoreno
Srijeda Zatvoreno
Četvrtak Zatvoreno
Petak Zatvoreno
Subota Zatvoreno
Nedjelja Zatvoreno
Adresa
Avenija Većeslava Holjevca 62, 10010 Zagreb
10010 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Hrana Kafići i restorani
Adresa
Avenija Većeslava Holjevca 62, 10010 Zagreb
10010 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Hrana Kafići i restorani

Orijentalni okusi u centru Supernova Zagreb Buzin

Opojan miris ukusne i egzotične orijentalne hrane dovest će vas u Ali Kebaba restoran shopping centra Supernova Zagreb Buzin. Uživajte u više od 140 kvadratna metra zatvorenog prostora restorana, a za lijepog vremena uživajte na više od 80 kvadratnih metara ugodno uređene terase. Popularnost kebaba brzo se proširila našim prostorima i postoje razne varijante pripreme, no ona Ali Kebabe nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Ova ukusna delicija više je od brzog zalogaja; nakon dobrog shoppinga okrijepiti se možete odličnim, cjelovitim obrokom. Birajte između nekoliko ukusnih kombinacija mesnih i povrtnih sastojaka i umaka, odaberite omiljeno osvježavajuće piće, a kao šećer na kraju ukusnog jela, zasladite se i sočnom baklavom od oraha ili pistacija koju možete kupiti i u paketu koji ćete ponijeti kući i u slatkim zalogajima uživati kroz cijeli dan. Okus i miris Bliskog Istoka nikada vam nije bio bliže – dašak ove popularne egzotične kuhinje koja obiluje okusima, mirisima i brojnim očaravajućim začinima, očekuje vas u centru Supernova Zagreb Buzin.

Svjetski dobar okus u vašem gradu!

Jedan od poznatijih orijentalnih specijaliteta kuhinje Bliskog istoka svakako je popularni kebab. Ova ukusna delicija brzo je pronašla put do srca brojnih hrvatskih gurmana, a na posebno kvalitetan način svojim posjetiteljima približava ju restoran Ali Kebaba. Izbor najkvalitetnijeg mesa i različitog povrća domaćih proizvođača garantira svježinu i kvalitetu. Svakodnevno svježe pečena peciva napravljena su bez konzervansa od potpuno prirodnih sastojaka, jednako kao i ostali dodaci što pretvara ovo jelo u vrhunski užitak.

Sami odaberite omiljenu kombinaciju, jer na raspolaganju su vam brojne slasne varijante; izbor telećeg, junećeg, pilećeg i purećeg mesa, serviranje u lepinji ili tortilji, razne vrste priloga i ukusni umaci. Ovisno o apetitima, kebab dolazi i u nekoliko veličina, a odlučite li ipak za osvježavajuću varijantu s nešto manje kalorija, kebab mix možete naručiti spravljen kao salatu. Ali Kebaba kebab više je od brze hrane – upotpunite svoj obrok izborom slastica i pića i uživajte u ugodnom ambijentu restorana. 

Ne propustite isprobati orijentalnu baklavu u nekoj od dvije opcije – s nadjevom od oraha ili pistacija. Sve one koji svoju dozu šećera trebaju i kod kuće oduševit će opcija kupnje 20 baklava u Baklava Boxu. Uvijek svježa hrana, pripremljena po ekskluzivnoj recepturi neposredno prije serviranja garantira visok standard i kvalitetu.