Optika Anda | Buzin | Supernova

Sačuvajte vid i izgledajte neodoljivo uz kvalitetne i moderne dioptrijske i sunčane naočale.

Optika Anda

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Avenija Većeslava Holjevca 62
10010 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Modni dodaci i nakit
Adresa
Avenija Većeslava Holjevca 62
10010 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Modni dodaci i nakit

Fantastičan izbor dioptrijskih i sunčanih naočala u centru Supernova Buzin

Bez para sunčanih naočala brojni ne mogu zamisliti ljetne mjesece, a nekima su one sastavni dio svakodnevice i tijekom cijele godine. Za svoje oči i zdravlje vida birajte samo najbolje – profesionalnu uslugu i najkvalitetniji asortiman naočala potražite u trgovini Optika Anda u centru Supernova Buzin.

Ljubazno osoblje trgovine vrhunski je educirano i pružit će vam profesionalnu pomoć neovisno o tome tražite li sunčane ili dioptrijske naočale, čak i odabirete li dioptrijske naočale prvi put. Svima koji žele dobro izgledati i još bolje vidjeti, Optika Anda nudi cjelovitu uslugu – od kontrole vida, bogatog asortimana i savjetovanja prilikom odabira naočala te kvalitetnog servisa naočala. Tražite li dioptrijske naočale svakako povedite računa o tome da su one uistinu dio vašega identiteta stoga neka odlično odražavaju vašu osobnost, a vašem licu pristaju besprijekorno.

Optika Anda je mjesto gdje se susreću kvaliteta, trendovi i zdravlje vaših očiju i baš zato centar Supernova Buzin trebate dodati na svoju kartu nezaobilaznih lokacija!

Optika Anda vam donosi bogatu ponudu renomiranih brendova sunčanih i dioptrijskih naočala te visokokvalitetnih leća

Upoznaj Optiku Anda, obiteljsku tvrtku iz Splita koja je osnovana 1999. godine i koja od tada osvaja srca svih ljubitelja sunčanih naočala i dioptrijskih okvira. Danas je Optika Anda postala sinonim za naočale i uspela se na postolje kao vodeća optika u Hrvatskoj unutar svoje industrije.

Zakorači u Anda svijet i istraži najbolje kolekcije naočala koje su pažljivo birane da odgovaraju svim generacijama i životnim stilovima. Uz najprestižnije svjetske brendove naočala, u bogatoj ponudi nalaze se i Anda paketi kompletnih dioptrijskih naočala već od 69,00 eura. Za najmlađe tu su Anda Kids pakete u kojima se uz kupnju Kids naočalnih leća dobiva gratis dioptrijski okvir.

U Anda poslovnicama brinu se da vaše iskustvo kupnje bude što ugodnije i kompletnije, stoga nude uslugu besplatne provjere vida, osiguranja naočala te izradu dioptrijskih naočala po vašim mjerama. Za bezbrižno uživanje u vašim naočalama, možete ih zaštiti uz policu Kasko osiguranja od svih vrsta štete. Uz najsuvremeniju tehnologiju za kontrolu dioptrije i pregled vida, Anda Experti pružaju precizan pregled i savjetuju vam najbolje rješenje za vaše oči.

Strastveno biraju najbolje proizvode, brinu o zdravlju vaših očiju i pomažu svima onima koji su u potrazi za ljepšim pogledom na život!