DOŽIVITE BLAGDANSKU ČAROLIJU CENTRA SUPERNOVA!

Dočekajmo Božić u bajkovitom blagdanskom ugođaju i uz pregršt dobre zabave za malene i velike posjetitelje.

Stiže nam sveti Nikola!

Čiste čizmice koje stavljaju na prozor, znak je mališanima da dolazi najdraži starac koji donosi pregršt poklona onoj djeci koja su kroz cijelu godinu bila dobra. Ako su i vaši mališani zaslužili slatko iznenađenje od svetog Nikole, dovedite ih u shopping centar Supernova gdje će uživati u zabavi, smijehu i veselju uz poklončiće. Očekuje ih dan ispunjen druženjem i čarolijom dolaska svetog Nikole.

Pridružite nam se u igri i zabavi!

Petak, 6.12.2019. od 17 do 19 sati

  • Predstava “Tko se boji Krampusa još”
  • Kreativni kutak svetog Nikole
  • Darovi za sve

 

Blagdanski sadržaji za cijelu obitelj

Najljepši i najbajkovitiji dani u godini zasigurno su dani adventa. Svake godine ponese nas božićni duh i u prosincu vam se trudimo pripremiti posebnu božićnu priču koja se proteže cijelim centrom. Blagdanska dekoracija, okićeni izlozi, i poseban šarm centra Supernova privlači mnoge posjetitelje da nam dođu i provedu ugodno vrijeme zajedničke kupovine i druženja.

I dok najmlađi razmišljaju o tome što bi željeli pronaći pod borom, stariji su u potrazi za svime što će im trebati za blagdanski stol i dekoraciju doma. U vrijeme adventa užitak nam je razveseliti obitelji, a posebno one najmlađe članove, stoga vam redovito pripremamo prigodne predstave i radionice koje u centar unose poseban blagdanski duh, a na lica djece najljepše osmijehe.

Nabavite sve za nadolazeće blagdane

Nabavite sve za nadolazeće blagdane

Miris tradicionalnih delicija, tople čokolade, kuhanog vina i svjetlost šarenih lampica donosi nam nezaboravan ugođaj. Uživajte u atmosferi, kupovini poklona i odabiru modnih kombinacija za božićne zabave u brojnim trgovinama koje vam i ovih blagdana pripremaju bogatu ponudu i odlične pogodnosti.

Jednostavan pristup, osiguran parking i odlična ponuda trgovina shopping centra Supernova garantiraju vam idealnu kupovinu poklona, druženje i užitvanje u predblagdanskom ugođaju. Ne propustite adventsku čaroliju centra Supernova.