Sve pripada tebi

uz Supernova poklon karticu.

Topli dani kucaju na vrata

Kada dani postanu sve topliji, duži i sunčaniji, bliži se vrijeme da pospremimo zimsku garderobu i počnemo smišljati poletne stylinge za proljeće i ljeto. Sve što zamislite pronaći ćete u brojnim trgovinama centra Supernova koji je, zbog svoje praktične lokacije, pristupačnom brojnim posjetiteljima.

Prepustite mašti na volju i kreirajte najbolje proljetne i ljetne outfite i počastite se neodoljivim modnim komadima.

Nove kolekcije su stigle

Prve znakove proljeća dočekajte spremni, od glave do pete obučeni u najnovije kolekcije i trendi komade najmodernijeg dizajna.

Svake godine pripremamo najbolji izbor muške, ženske i dječje mode, sportske opreme i neizostavnih modnih dodataka iz nove kolekcije proljeće/ljeto.

Lepršave haljine, odjeća razigranih uzoraka, upečatljive sandale i neizostavni modni dodaci uz obavezne sunčane naočale samo su neki od komada koji će činiti vaše omiljene kombinacije za razne prigode naredne sezone.

Proljetni shopping uz najbolju poklon-karticu

Iz godine u godinu vaši omiljeni brendovi neprestano predstavljaju fantastične aktualne trendove pretočene u izvrsne komade koje morate imati u svojoj garderobi.

Počastite se novom odjećom za svakodnevne ili nešto elegantnije kombinacije, a spremate li se na ljetovanje, ne propustite ponudu kupaćih kostima i ostale opremu za plažu. Uživajte u shoppingu i novim kolekcijama trgovina centara Supernova uz Supernova poklon-karticu.