Hervis | Buzin | Supernova

Kvalitetna sportska odjeća, oprema i obuća uz koju vrhunski rezultati zasigurno neće izostati čeka vas u trgovini Hervis.

Hervis

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Avenija Većeslava Holjevca 62
10010 Zagreb
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Sport
Adresa
Avenija Većeslava Holjevca 62
10010 Zagreb
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Sport

Posjetite centar Supernova Buzin i opremite se sportskom obućom, odjećom i opremom za vrhunske rezultate

Jedna od Hervisovih trgovina nalazi se na više od 1200 kvadratnih metara u sklopu retail parka Supernova Buzin. Na jednostavan način te uz velik broj parkirnih mjesta možete obaviti svoj shopping sportske opreme, obuće i odjeće u Buzinu, na adresi Avenija Većeslava Holjevca 62 u Zagrebu. Pod sloganom Get Movin' pronaći ćete Hervisovu robnu marku koja je postala sinonimom za bolju kvalitetu života i uživanja u kretanju. Hervis Sports po najboljim mogućim cijenama i uz brojne akcije, promotivne ponude i nove kolekcije, ispunjava sve vaše zahtjeve kada su u pitanju kvalitetni svjetski brendovi.

Poznati svjetski brendovi koje ćete pronaći su: Nike, adidas, Under Armour, Oasics, Salomon, Puma, Speedo, Fila, Converse, Kilimanjaro, Kappa, Pepe Jeans i mnogi drugi. Sportska ponuda je namijenjena cijeloj obitelji zbog velikog broja artikala za žene, muškarce i djecu od brojeva XS pa sve do XXXL. Posebna i jedinstvena ponuda je i mogućnost najma skijaške oprem. Odlučite se za najam opreme za skijanje zbog jednostavnosti, fleksibilnosti i povoljnih cijena zbog čega će vam vaše skijaške avanture biti najdraže.

Najbolja oprema za omiljene sportske aktivnosti

Hervis je trgovina sa sportskom odjećom, sportskim cipelama i raznim sportskim spravama. U Hervisovoj ponudi nalazi se ogroman izbor sportskih artikala za trčanje, fitness, biciklizam, planinarenje, kampiranje, alpsko skijanje, boks, nogomet, košarku, tenis, pješačenje i mnogo drugih vrsta sporta.

Neovisno o godišnjem dobu, bilo da je riječ o ljetu ili zimi, u Hervisu vas očekuje ponuda za sve profesionalne sportaše i one koji se rekreativno bave raznim sportskim aktivnostima. Ostanite mobilni uz Hervisovu ponudu bicikala, električnih bicikala, i skutera uz različitu ponudu proizvođača bicikala kao KTM, Kettler i X-Fact. Očekuju vas praktični i ekološki bicikli kao i cross bicikli, treking bicikli, brdski bicikli ili gradski bicikli za svakodnevnu uporabu.

Za vaše vanjske ili outdoor aktivnosti, Hervis je za vas pripremio sjajnu ponudu za avanture poput planinarenja, penjanja, skijanja, hodanja najzahtjevnijim turama ili skijaškog trčanja. Opremite se od glave do pete uz veliki izbor odjeće za planinarske sportove poznatih svjetskih marki kao što su Salewa, Mammut i Salamon. Pripremite se na vrijeme za skijašku sezonu uz skijašku odjeću, obuću i raznu zimsku opremu od skijaških jakni preko skijaških hlača do pancerica.

Hervis je poznat po najboljoj kvaliteti i najboljim cijenama uz vrhunske marke koje su dijelom velike akcije Mega countdown koja vas očekuje svakog tjedna. Ponudu proizvoda možete pronaći u centrima Supernova Hrvatska kao i u Hervisovoj online ponudi uz jednostavan način naručivanja i plaćanja.