Super proljeće

SLIJEDI SRCE

Ostvari svoje najljepše želje!

U centru Supernova očekuje vas sve za savršeno Valentinovo!

Iako je Dan zaljubljenih posebno drag romantičnim dušama, divna atmosfera i ljubav u zraku teško će ikoga ostaviti ravnodušnim. Povodom Valentinova trgovine centra posebno su dekorirane romantičnim detaljima i, unatoč hladnim danima koje nam nosi veljača, osjeća se posebna toplina.

U bogatoj ponudi vrhunskog asortimana svi će parovi svojim voljenim osobama moći pronaći idealan dar; bezvremenski nakit ili sat, popularno donje rublje, omiljeni komad odjeće, cipele, praktičnu elektroniku, omiljene čokoladne poslastice i naravno, ništa bez predivnog buketa cvijeća.

Savršeni styling i nezaboravna romantična večera - nabavite sve potrebno na jednom mjestu.

Ipak, Valentinovo nemojte dočekati nespremni, prošetajte trgovinama i na vrijeme pronađite inspiraciju. Planirate li romantičan izlazak, odaberite sve za idealan styling, a ako ste se ipak odlučili za kućnu varijantu uz svijeće i vino, nabavite sve što će vam biti potrebno za nezaboravnu večeru i romantičnu atmosferu.

Darujemo vas i ovog Valentinova!

Opiši nam svoj najgori poklon i osvoji najbolji! Zavirite i na naše društvene mreže centra Supernova gdje možete pronaći nagradni natječaj u kojem možete osvojiti čak 3 puta po 1.000 kuna na Supernova poklon-kartici

Naravno, tu je i pregršt prigodnog materijala, ali i ideja za poklon voljenoj osobi. Brz i jednostavan pristup centru, kao i bogat izbor samo su neki od razloga da posjetite centar Supernova tražite li poklon ili svoju voljenu osobu za Valentinovo želite povesti u shopping.