Popravak auta Zagreb

Jednostavan pristup, najmoderniji uređaji i vrhunski stručnjaci garancija su odlične usuge servisa i održavanja vašeg limenog ljubimca.

Autopraonica i Autoservis Experience

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 18:00
Utorak 09:00 - 18:00
Srijeda 09:00 - 18:00
Četvrtak 09:00 - 18:00
Petak 09:00 - 18:00
Subota 09:00 - 18:00
Nedjelja 09:00 - 18:00
Adresa
Avenija Većeslava Holjevca 62
10010 Zagreb
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina
Telefon
E-mail
Kategorije
Ostalo
Adresa
Avenija Većeslava Holjevca 62
10010 Zagreb
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina
Telefon
E-mail
Kategorije
Ostalo

Najbolju uslugu održavanja vozila potražite u centru Supernova Buzin

Autopraonica i Autoservis Experience pronađite u podzemnoj garaži shopping parka Supernova Buzin (ispod trgovine Interspar), na jednoj od glavnih prometnica u gradu Zagrebu, Aveniji Većeslava Holjevca koja je odmah u neposrednoj blizini tranzitnog sjecišta pravaca za zapadnu, sjevernu, istočnu i jugoistočnu Europu. Kompletnu uslugu autoservisa, vulkanizacije i autopraonice pronađite na površini većoj od 1.400 kvadratnih metara uz najmoderniju opremu i uređaje kako bi vaš auto, kombi, terensko vozilo ili teretno vozilo imalo najkvalitetniju uslugu uz najpovoljnije cijene u gradu Zagrebu, Velikoj Gorici i okolici.

Iskoristite uslugu ručnog pranja bilo da je riječ o kompletnom pranju, vanjskom pranju ili unutarnjem pranju vozila po cijena od 50 do 100 kuna svakim radnim danom od 9 do 21 sat. Također, u ponudi Autopraonice i Autoservisa Experience u centru Supernova dostupne su usluge kemijskog čišćenja vozila, poliranje vozila i farova, podno pranje vozila, pranje motora, kotača s čeličnim felgama i aluminijskim felgama. Napravite kompletan autoservis bilo da je riječ o manjem ili većem kvaru kao i zamjeni guma na autu ili drugoj vrsti vozila.

Samo najbolje za vašeg limenog ljubimca

Autopraonica i Autoservis Experience je visoko specijalizirani servis automobilskih i teretnih vozila koji pruža sveobuhvatne usluge autoservisa, vulkanizacije i autopraonice. U Autopraonici i Autoservisu Experience očekuju vas vrhunski stručnjaci koji uz najmodernije uređaje i opremu mogu pružiti vrhunsku uslugu servisiranja i održavanja svih vrsta motornih vozila. Njihovi servisno prodajni prostori uređeni su i opremljeni najnovijim i najmodernijim uređajima i opremom kako bi svojim klijentima pružili kvalitetne i povoljne usluge.

Obavite manji ili veći popravak auta, kombija, teretnog vozila, napravite zamjenu zimskih, ljetnih ili univerzalnih guma, napravite izmjenu akumulatora, antifriza, ulja i ulja mjenjača, filtera, remenja, svjećica, grijača, spojke (kvačila), kugli, krajnika, selena, vilica, amortizera, pumpe vode, pakni ili napravite punjenje klima. Autopraonica i Autoservis Experience pobrinut će se za kompletno održavanje i servisiranje tijekom cijele godine jer u svom portfelju svakodnevno servisiraju i održavaju velik broj osobnih automobila te vozila privatnih i javnih firmi. 

U svojoj ponudi Autopraonica i Autoservis Experience ima i usluge ručne autopraone u podzemnoj garaži centra Supernova Zagreb Buzin koja će vam olakšati da svoj osobni auto, monovolumen, kombi ili terensko vozilo pripremite za nastavak vaših obveza. Održavajte i servisirajte svoje vozilo u bilo koje doba godine zahvaljujući najboljoj usluzi autoservisa, autopraonice i vulkanizacije u gradu Zagrebu, Velikoj Gorici i okolici.