Popravak auta Zagreb

Jednostavan pristup, najmoderniji uređaji i vrhunski stručnjaci garancija su odlične usuge servisa i održavanja vašeg limenog ljubimca.

Autopraonica i Autoservis Experience

Radno vrijeme
Ponedjeljak Zatvoreno
Utorak Zatvoreno
Srijeda Zatvoreno
Četvrtak Zatvoreno
Petak Zatvoreno
Subota Zatvoreno
Nedjelja Zatvoreno
Adresa
Avenija Većeslava Holjevca 62
10010 Zagreb
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina
Telefon
E-mail
Kategorije
Ostalo
Adresa
Avenija Većeslava Holjevca 62
10010 Zagreb
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina
Telefon
E-mail
Kategorije
Ostalo

Najbolju uslugu održavanja vozila potražite u centru Supernova Zagreb Buzin

Autopraonica i Autoservis Experience pronađite u podzemnoj garaži shopping parka Supernova Zagreb Buzin (ispod trgovine Interspar), na jednoj od glavnih prometnica u gradu Zagrebu, Aveniji Većeslava Holjevca koja je odmah u neposrednoj blizini tranzitnog sjecišta pravaca za zapadnu, sjevernu, istočnu i jugoistočnu Europu. Kompletnu uslugu autoservisa, vulkanizacije i autopraonice pronađite na površini većoj od 1.400 kvadratnih metara uz najmoderniju opremu i uređaje kako bi vaš auto, kombi, terensko vozilo ili teretno vozilo imalo najkvalitetniju uslugu uz najpovoljnije cijene u gradu Zagrebu, Velikoj Gorici i okolici.

Iskoristite uslugu ručnog pranja bilo da je riječ o kompletnom pranju, vanjskom pranju ili unutarnjem pranju vozila po cijena od 50 do 100 kuna svakim radnim danom od 9 do 21 sat. Također, u ponudi Autopraonice i Autoservisa Experience u centru Supernova dostupne su usluge kemijskog čišćenja vozila, poliranje vozila i farova, podno pranje vozila, pranje motora, kotača s čeličnim felgama i aluminijskim felgama. Napravite kompletan autoservis bilo da je riječ o manjem ili većem kvaru kao i zamjeni guma na autu ili drugoj vrsti vozila.

Samo najbolje za vašeg limenog ljubimca

Autopraonica i Autoservis Experience je visoko specijalizirani servis automobilskih i teretnih vozila koji pruža sveobuhvatne usluge autoservisa, vulkanizacije i autopraonice. U Autopraonici i Autoservisu Experience očekuju vas vrhunski stručnjaci koji uz najmodernije uređaje i opremu mogu pružiti vrhunsku uslugu servisiranja i održavanja svih vrsta motornih vozila. Njihovi servisno prodajni prostori uređeni su i opremljeni najnovijim i najmodernijim uređajima i opremom kako bi svojim klijentima pružili kvalitetne i povoljne usluge.

Obavite manji ili veći popravak auta, kombija, teretnog vozila, napravite zamjenu zimskih, ljetnih ili univerzalnih guma, napravite izmjenu akumulatora, antifriza, ulja i ulja mjenjača, filtera, remenja, svjećica, grijača, spojke (kvačila), kugli, krajnika, selena, vilica, amortizera, pumpe vode, pakni ili napravite punjenje klima. Autopraonica i Autoservis Experience pobrinut će se za kompletno održavanje i servisiranje tijekom cijele godine jer u svom portfelju svakodnevno servisiraju i održavaju velik broj osobnih automobila te vozila privatnih i javnih firmi. 

U svojoj ponudi Autopraonica i Autoservis Experience ima i usluge ručne autopraone u podzemnoj garaži centra Supernova Zagreb Buzin koja će vam olakšati da svoj osobni auto, monovolumen, kombi ili terensko vozilo pripremite za nastavak vaših obveza. Održavajte i servisirajte svoje vozilo u bilo koje doba godine zahvaljujući najboljoj usluzi autoservisa, autopraonice i vulkanizacije u gradu Zagrebu, Velikoj Gorici i okolici.