SUPERNOVA OFFICE TOWERS

O projektu

Supernova grupa na proljeće 2024. godine započinje gradnju novog projekta Supernova Office Towers u sklopu trgovačkog centra Supernova Buzin u Zagrebu. Riječ je o dva suvremena poslovna tornja s modernim uredskim prostorima sa 125 vanjskih parkirnih mjesta te podzemnom garažom sa 220 parkirnih mjesta. Radni, uredski prostori osmišljeni su na "smart" način, pružajući raznolike mogućnosti za stvaranje optimalnog radnog okruženja te će obilovati prirodnom svjetlošću. Novi prostori bit će izgrađeni u skladu s našom dugoročnom strategijom održivosti i programom učinkovitosti "Supernova Green Energy", uz poštovanje ekološki održivih komponenata prema ESG standardima

Supernova Office Towers značajno će obogatiti zagrebačko tržište uredskih prostora A klase s površinom većom od 15.000 m². Planirana je izgradnja dva tornja: prvi sa sedam katova i prizemljem ukupne površine 9.696 m², i drugi od šest katova i prizemljem, ukupne površine 5.656 m².

Lokacija

Supernova Office Towers, budući poslovni centar, smješten uz trgovački centar Supernova Buzin, ima strateški položaj na Aveniji Većeslava Holjevca, jednoj od glavnih prometnica u Zagrebu koja predstavlja ulaz u grad s južne strane i pruža povezanost s autocestom A1 (E71) kao i zračnom lukom. Ova pozicija omogućuje izvrsnu povezanost sa svim dijelovima grada putem javnog prijevoza i efikasne mreže brzih prometnica. U neposrednoj blizini nalazi se autobusna stanica na pješačkoj udaljenosti cca 600m, a do centra grada može se doći automobilom za 15 minuta.

U okruženju novih uredskih prostora nalaze se stambene i komercijalne nekretnine, kafići, restorani te trgovine, posebno unutar trgovačkog centra Supernova Buzin. Planira se i izgradnja fitness centra, što dodatno pridonosi atraktivnosti lokacije za buduće korisnike uredskih prostorija, pružajući im dodatne sadržaje koji su lako dostupni.

Najviši standardi gradnje i dizajna

Prilikom projektiranja i izgradnje koristimo smjernice američkog certifikata zelene gradnje - LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) za održivu gradnju kako bismo osigurali da Supernova Office Towers zgrade budu ekološki, društveno i ekonomski održive. Ovaj poznati sustav certificiranja za zelenu gradnju promiče održivost kroz pridržavanje visokih standarda u projektiranju, izgradnji, uporabi i održavanju zgrada, što rezultira većom vrijednošću, nižim operativnim i održivnim troškovima te pozitivnim utjecajem na okoliš i zdravlje ljudi. Svojim korisnicima na ovaj način pružamo certificiran objekt koji garantira zdravu radnu okolinu u zgradi koja će biti energetski efikasna.

Posebna će pažnja biti posvećena kreativnom i modernom hortikulturnom uređenju pružajući mirno radno okruženje koje potiče produktivnost i blagostanje.

Zakup poslovnog prostora

Sjajna prilika za Vaš novi ured smješten u impresivnom Office Towers Supernova Buzin. Kako biste saznali više o ovoj izvrsnoj lokaciji za Vaš uredski prostor, slobodno kontaktirajte naš stručni odjel za leasing ili našeg pouzdanog partnera Colliers putem niže navedenih e-mail adresa.

Naš tim je spreman pružiti sve potrebne informacije i pomoći vam u pronalaženju savršenog uredskog prostora za Vaše poslovanje.

Željana Krznarić
e-mail: zeljana.krznaric@supernova.at
Nuccia Basanić
e-mail: nuccia.basanic@colliers.com
Nikolina Halapir
e-mail: nikolina.halapir@colliers.com

O Supernova grupi

Supernova grupa je vodeća privatna tvrtka za nekretnine s „buy-and-hold” investicijskom strategijom usmjerenom na visokokvalitetne maloprodajne nekretnine u zemljama srednje i istočne Europe sa snažnim makroekonomskim osnovama. Supernova ulaže u budućnost već više od 20 godina uz snažan fokus na održivost, uz naprednu i vrhunsku gradnju.

Supernova grupa u Hrvatskoj upravlja sa 16 trgovačkih centara u 11 gradova, a kroz različite investicijske projekte uloženo je preko 550 milijuna eura. Osim prisutnosti u Hrvatskoj, grupacija aktivno sudjeluje na tržištima Slovenije, Austrije, Njemačke, Slovačke i Rumunjske. S ukupnim portfeljem koji se sastoji od više od 110 nekretnina, ukupna vrijednost grupacije premašuje 2,2 milijarde eura.