Lemia kemijska čistionica | Buzin | Supernova

Čišćenje mrlja od vina na omiljenoj košulji, mrlje na tepihu ili mrlja na kauču koje je napravilo vaše dijete nikad nije bilo lakše uz kemijsku čistionicu Lemia.

Lemia kemijska čistionica

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Avenija Većeslava Holjevca 62
10010 Zagreb
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Ostalo
Adresa
Avenija Većeslava Holjevca 62
10010 Zagreb
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Ostalo

Kemijska čistionica Lemia spas za sve vrste tkanina

Čišćenje mrlja od vina na omiljenoj košulji, mrlje na tepihu ili mrlja na kauču koje je napravilo vaše dijete nikad nije bilo lakše uz kemijsku čistionicu Lemia. Od kada su kao obiteljski obrt otvorili prvu poslovnicu davne 1979. godine, danas s čak 60 djelatnika, 3 moderne ekološke kemijske čistionice i 11 sabirnih mjesta u Zagrebu pomažu stanovnicima glavnog grada u čistoći njihovog rublja. Osim usluge kemijskog čišćenja i pranja rublja, Lemia nudi uslugu glačanja, krojačkih popravaka i bojenja tekstila, te uslugu mokrog čišćenja namijenjenog delikatnim materijalima.

Svojim se uslugama prilagođavaju potrebama tržišta i klijenata, pa usluga strojnog glačanja košulja jedna od najčešćih usluga koje koriste poslovni ljudi. Brzinom usluge i prihvatljivim cijenama te dugogodišnjem iskustvu, kemijska čistionica Lemia jedna je od rijetkih koja nudi cjelokupni paket kemijskog čišćenja. S povjerenjem im u ruke prepustite vjenčanice, maturalne haljine, motoristička odijela, kao i košulje od svile, bundu koju ste naslijedili od bake ili jaknu od perja koja vam stoji božanstveno. Koristeći vrhunsku tehnologiju, prepoznati su kao pouzdan partner te ne čudi da rade na projektima poput emisija "Ples sa zvijezdama" ili "Gospodin Savršeni". Obratite im se s povjerenje i u stručne ruke kemijske čistionice Lemia prepustite svoje tepihe, košulje i zimske kapute.