Mix Salon | Buzin | Supernova

Ako ste raspoloženi za potpunu promjenu ili samo želite održavati svoju kosu zdravom i urednom, Mix Salon pravo je odredište.

Mix Salon

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja Zatvoreno
Adresa
Avenija Većeslava Holjevca 62
10010 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
E-mail
Web stranica
Kategorije
Ostalo
Adresa
Avenija Većeslava Holjevca 62
10010 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
E-mail
Web stranica
Kategorije
Ostalo

Za zdravu i njegovanu kosu pobrinut će se salon Mix u centru Supernova Buzin

Na više od 20 kvadratna metra ugodno uređenog prostora, u blizini glavnog ulaza u shopping centar Supernova Buzin, vaše je odredište kada je vrijeme za promjenu frizure ili njegu kose i vlasišta. Kako je i najmanja promjena na kosi pravo osvježenje vašeg cjelokupnog izgleda, za ovakav tretman uvijek je pravo vrijeme. Njegovana kosa ukras je svakog lica, a i najbolja frizura neće zablistati punim sjajem ako kosa nije zdrava. Stoga uvijek pažljivo vodite računa o pravilnoj njezi, neovisno o dužini ili tipu kose. 

Frizerski salon Mix posjetiti možete i bez prethodnog naručivanja, a cijene usluga su povoljne i jedinstvene za sve tretmane. U opuštajućim tretmanima jednako će uživati odrasli i djeca, a osim brojnih usluga za žene, vještim rukama djelatnika salona mogu se prepustiti i muškarci i urediti kosu ili bradu po najnovijim trendovima i uz pomoć najkvalitetnijih preparata. Omjer cijene i kvalitete zasigurno će vas oduševiti, stoga, trebate li žensko ili muško šišanje, farbanje ili frizuru za razne prigode, vješte ruke stručnog Mix osoblja čekaju vas u centru Supernova.

Odlučite se za novu frizuru i izgledajte fantastično

Prateći potrebe i želje klijenata, Mix tim stvorio je mjesto koje je dostupno svima. Korištenjem kvalitetnih preparata za njegu i bojenje kose, vješte će ruke Mix frizera vašu kosu pretvoriti u pravi ukras vašeg lica. Oštećena i beživotna kosa postaje prošlost – uživajte u tretmanima za muškarce i žene i osvježite svoj izgled na jednostavan način. Za sve koji se u trenutku odluče za novu frizuru, salon mogu posjetiti i bez naručivanja.

Popularni valovi, mladenačke šiške, klasični bob, kovrče i razni beauty tretmani neki su od svjetskih trendova u njezi i stiliziranju kose koji su pravi modni imperativ. Ako ih i sami želite isprobati, prepustite se u vješte ruke Mix frizera.

Tretmani ženskog i muškog šišanja, pranja kose, farbanja izrasta ili cijele kose, nanošenje preljeva, pramenovi, ravnanje kose, masaža vlasišta, oblikovanje brade, bojenje i korekcija obrva samo su neki od tretmana koji će vašem izgledu dati potpuno novi sjaj.

Ono što će oduševiti sve posjetitelje jest to da je cijena svakog pojedinačnog tretmana potpuno jednaka i iznosi 8 €. Više informacija o tretmanima i cijenama možete pronaći i online na web stranici salona. Posjetite salon Mix i uživajte u brzoj i kvalitetnoj usluzi koju sami kombinirate prema svojim željama i potrebama.