Posteljina.hr | Buzin | Supernova

Nije potreban veliki budžet kako biste unijeli neke novitete u svoj dom uz zanimljivu ponudu trgovine Posteljina.hr.

Posteljina.hr

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Avenija Većeslava Holjevca 62
10010 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Web stranica
Kategorije
Ostalo
Adresa
Avenija Većeslava Holjevca 62
10010 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Web stranica
Kategorije
Ostalo

Za nesmetan san i vrijeme za odmor u vlastitom domu

Udobnost je imperativ kada je u pitanju vaš san i vrijeme za odmor u vlastitom domu. Kako biste u potpunosti uživali i zadovoljili potrebe udobnosti, u trgovini Posteljina.hr pronaći ćete nevjerojatnu ponudu posteljine za sve dimenzije kreveta.

Osim posteljine od potpunog pamuka ili liocelnog vlakna, vaš dom će dobiti sasvim novi oblik uz posebne detalje poput mekanih ručnika, plahti, raznih prekrivača, deka, zavjesa, prostirki, staza i tepiha te stolnog i kuhinjskog programa. U aktualnim ponudama Posteljina.hr priprema i posebne asortimane ovisno o novim kolekcijama za sva godišnja doma.

Tako tijekom toplijih perioda u godini možete pronaći specijalnu ponudu ručnika za plažu. Zanimljivi cool natpisi učinit će vas pravom zvijezdom na paži, a neke od najpopularnijih modela ručnika možete kupiti po cijeni već od 50 kuna. U ponudi trgovine Posteljina.hr pronađite i ukrasne jastučnice i jastuke koji će donijeti potpuno novi dašak u vašu svakodnevicu.

Nije potreban veliki budžet kako biste unijeli neke novitete  u svoj dom uz zanimljive uzorke jastučnica poput: shiny fuksije, alta krem bordo, teal smeđe, krem lile, damask crvene, ukrasnih motiva poput vintage haljine ili morskog uzorka te mnogih drugih. Veliki fanovi nogometa doći će na svoje uz sjajan izbor nogometnih detalja na posteljini bilo da je riječ o poznatim hrvatskim klubovima poput Hajduka, Dinama i Rijeke ili samo poznatih crveno bijelih kockica s nacionalnog dresa.